Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καργάκος: Ξεπουλήσατε την Ελλάδα

Τους εξευτέλισε και λίγο τους ήταν...

Ρεσιτάλ έδωσε ο Σαράντος Καργάκος στο Mega αφού μίλησε ανοιχτά ότι η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί και φέρνουν στην εθνική μας εορτή τους υπουργούς ξένων χωρών που μάλιστα κατασπάραξαν σαν ύαινες την Ελλάδα!
"Αφού εξευτέλισε το παρόν θα ξευτελίσει το μέλλον. Πότε οι Αλβανοί ζήτησαν συγνώμη για τα εγκλήματα τους; Όποιος διαγράφει το παρελθόν, διαγράφει και το μέλλον. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκείνη την εποχή είχαμε μια από τις ενδοξότερες εποχές του Ελληνισμού.

Αν τολμούν οι Έλληνες πολιτικοί του παρόντος να αντικρίσουν τους νεκρούς εκείνης της εποχής. Έναν Παλαμά, έναν Βρεττάκο, έναν Σαραντάρη , έναν Ελύτη που πήγαν στην πρώτη γραμμή, τον Λυκούργο Καλέργη κ.α. Μιλάμε για τον Σκοπιανό, τον Τούρκο που εκμεταλλεύτηκε την πείνα του Ελληνικού λαού και μας πουλούσε σάπιο σιτάρι.

Μαργαρίτης: Ήταν άλλα τα χρόνια τότε

Καργάκος: Γιατί τώρα είναι καλύτερα;Αν θέλουμε να κάνουμε πολιτική να καλέσουμε τους Αμερικανούς,του Καναδούς που έδωσαν το αίμα τους εδώ.

Μαργαρίτης: Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη

Καργάκος: Ο κ.Μαιντανός να φύγει για να μιλήσω

Μαργαρίτης: Τι είναι αυτά που λέτε;

Καργάκος: Δεν απαλλάσσονται οι λαοί από τις ευθύνες τους. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε να κάνει προβοκάτσια Είδα την εκτέλεση των δύο αδερφών του πατέρα μου από τους Γερμανούς. Πάτησαν στο πτώμα της Ελλάδα και δεν μπορεί να καλεί η Ελληνική κυβέρνηση όσους σαν ύαινες έπεσαν να κατασπαράξουν την Ελλάδα. Εν ονόματι των μπακάλικων και των επιχειρίησεων καλούμε τους ξένους. Είναι ντροπή. Η νέα γενιά έχει γυρίσει την πλάτη της στην πολιτική. Η Ελλάδα είναι πουλημένη. Επί 20 χρόνια ακούω σκάνδαλο και ακούω τους πολιτικούς ο ένας να λέει τον άλλον κλέφτη.
Να μου βρούνε που είναι νεκροταφεία των Ελληνικώνανταρτών στα Σκόπια την Αλβανία. Το ζητάω από τα κόμματα της αριστεράς".
Από το Troktiko
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]