Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί η κυβέρνηση στηρίζει τις τράπεζες;

Η κυβέρνηση υπηρετεί τις τράπεζες...

Αποφασίστηκε η οικονομική στήριξη των τραπεζών με 28 δις ευρώ! Σκοπός της στήριξης αυτής είναι να μην καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας... Μα είναι δυνατόν; Μέχρι προχθές μας έλεγαν ότι δεν κινδυνεύει η Ελληνική οικονομία, αλλά ούτε και το τραπεζικό σύστημα από την διεθνή κρίση!!!
H κυβέρνηση προσφέρει 28 δισ. ευρώ για στήριξη των Τραπεζών στη χώρα μας. Ομως με την μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου, η αξία όλων των ελληνικών Τραπεζών δεν ξεπερνά πλέον τα 18-19 δισ. ευρώ.
Με αυτά τα χρήματα λοιπόν το κράτος θα μπορούσε να τις αγοράσει όλες. Ή έστω με τα μισά, να έχει τον έλεγχο τους. Να θέσει κανόνες εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος στη χώρα και τα υπόλοιπα 19 δις από το περίφημο πακέτο να τα διοχετεύσει στην ελληνική κοινωνία. Γιατί δεν το κάνει;


Ποιοί λόγοι λοιπόν εξανάγκασαν την κυβέρνηση Καραμανλή να αλλάξει άποψη;
Μήπως...
Επειδή οι οικονομολόγοι υπουργοί μας που σπουδάσανε στις Λόντρες και στα Αμέρικα μόνο ψεύτικες απογραφές ξέρουνε να κάνουνε για να χαϊδέψουνε τον Αρχοντα τους, κύριο Καραμανλή, και αυτός σπουδαγμένος στο Αμέρικα,και να εξασφαλίσουνε μια υπουργική καρέκλα.
Δεν είναι σε θέση να πάρουνε μια απόφαση που θα έδειχνε πως έχουνε τσαγανό και πρόνοια για την δημόσια περιουσία ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ;
  • ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΌΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;
  • ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;
  • ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ;
Αλλά φταίμε και εμείς που δεν κατεβαίνουμε δρόμους, όχι με πανώ διαμαρτυρίας αλλά με τσάπες, αξίνες και λοστούς, να ξεθεμελοιώσουμε το κράτος που έχουνε φτιάξει όλοι τους.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]