Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χριστόφιας "βλέπει λύση" μέχρι τον Δεκέμβριο

Ο Ταλάτ δηλώνει πως θα έχει

περισσότερα κέρδη παρά ζημίες


Η λύση του κυπριακού θα είναι εφικτή μέχρι το Δεκέμβριο, εφ’ όσον και οι δύο πλευρές επιδείξουν την ίδια καλή θέληση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, σημειώνοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει όλη την καλή θέληση πού χρειάζεται.
Ο κ. Χριστόφιας σχολίαζε δηλώσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ότι το Κυπριακό μπορεί να λυθεί μέχρι τέλος του χρόνου.
Ο κ. Ταλάτ, σε σημερινή ομιλία του κάλεσε τους Τουρκοκύπριους να είναι προετοιμασμένοι και για «πικρές εξελίξεις», εξηγώντας ότι στις διαπραγματεύσεις σημασία έχει το κέρδος να είναι μεγαλύτερο από τη ζημιά.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]