Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα έστειλε ο Μεϊμαράκης στα Σκόπια

"Καλό για όλους είναι να συνεργαστούμε"

Μηνύματα με αποδέκτες την ΠΓΔΜ και όχι μόνον, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εν όψει της αυριανής μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο, που θα γίνει παρουσία επτά ομολόγων του υπουργών και υφυπουργών Αμυνας από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά όχι και από τα Σκόπια.
Οπως είπε, η πρωτοβουλία του να τους προσκαλέσει στέλνει το τριπλό μήνυμα ότι οι σελίδες που γράφτηκαν στα Βαλκάνια δεν αλλάζουν, ότι οι λαοί της περιοχής θέλουν να ζήσουν ειρηνικά με κανόνες καλής γειτονίας, αλλά και ότι υπάρχει η δυνατότητα συνεννόησης των χωρών σε περιφερειακό επίπεδο.
«Πρέπει να δούμε το μέλλον στα Βαλκάνια, όχι με τη βαλκανική αντίληψη και τη νοοτροπία του χθες, αλλά με την ευρωπαϊκή αντίληψη, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον», είπε, προσθέτοντας πως οι μεγαλύτερες γενιές αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη την πρωτοβουλία του, αλλά οι νεότερες βλέπουν θετικά το μήνυμα ειρήνης, συναδέλφωσης, συνεννόησης που αυτή εκπέμπει.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]