Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάθανε οτι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι!!!


Τα θέλουν όλα

οι Σκοπιανοί!


Το «πακέτο ιδεών» Νίμιτς αναστάτωσε την Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως δεν έχει φέρει την ανάλογη «αναστάτωση» και στους συμμετέχοντες επί των διαδικασιών και των συνομιλιών με τον κ. Νίμιτς (να θυμήσω απλά πως ο εν λόγω διαμεσολαβητής του ΟΗΕ τυγχάνει να είναι και πρόεδρο φιλοσκοπιανού μη κερδοσκοπικού οργανισμού!!!).
Μελετώντας την περισπούδαστη αυτή πρόταση, απομόνωσα με πολύ κόπο τρία (3) σημεία, που χρήζουν ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος, αν και το όλο «πακέτο» είναι κατάπτυστο και προσβάλει τον Ελληνισμό.
Απόσπασμα από το περίφημο... πακέτο Νιμιτς:
  • Το «Μακεδονία» από μόνο του δεν θα χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε κράτος ως επίσημο όνομα.
  • Καθένα από το Πρώτο Μέρος (Ελλαδα) και το Δεύτερο Μέρος (Σκοπια) θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» σε αρμόζουσες, μη επίσημες περιπτώσεις. Υπό τον όρο, ωστόσο, ότι ούτε το Πρώτο Μέρος ούτε το Δεύτερο Μέρος δεν θα θεμελιώσουν αποκλειστικά πολιτικά, εμπορικά ή άλλα δικαιώματα στο όνομα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» από μόνα τους σε οποιαδήποτε γλώσσα.
  • Τα ονόματα «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» μπορούν να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς από οντότητες αμφοτέρων του Πρώτου Μέρους και του Δεύτερου Μέρους σε μη αποκλειστική βάση, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τις συμβάσεις και τις πρακτικές που σχετίζονται με τη χρήση γεωγραφικών ονομάτων για εμπορικούς σκοπούς. Τα Μέρη θα εφαρμόσουν αυτή την παράγραφο μέσω κατάλληλων τεχνικών συμφωνιών και διευθετήσεων.
Η απλή ανάγνωση (και όχι η ενδελεχής και υπό το πρίσμα κακεντρέχειας) οδηγεί σε σαφέστατα συμπεράσματα, που μόνο λύπη αλλά και αγανάκτηση γεννούν σε εκείνον τον αναγνώστη που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και που φροντίζει να ενημερώνεται για όλα τα διαδραματιζόμενα.
Μας λέει λοιπόν το κείμενο-πακέτο ιδεών του φιλοσκοπιανού μεσολαβητή πως πλέον δεν υπάρχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του ονόματος "Μακεδονία", του προσδιορισμού "Μακεδόνα", "Μακεδονικός" κλπ!!! Δηλαδή τα σχεδόν 3 εκατομμύρια Ελλήνων Μακεδόνων της Μακεδονίας δεν δικαιούνται πλέον να ονομάζονται έτσι, αλλά πρέπει να σκεφτούν κάποιο άλλο όνομα! Ακόμα και ο περίφημος Μακεδονικός χαλβάς, συνιστά...πρόκληση προς την άλλη πλευρά (των Σκοπιανών)!!!
Τι περιμένετε λοιπόν; Αλλάξτε χάρτες, βιβλία, ονόματα, πινακίδες στους δρόμους κλπ. Η Ντορούλα και το επιτελείο της, μετά από πολλή...σκέψη, μας έφεραν την "λύση" στο αδιέξοδο που τα Σκόπια επιμελώς δημιούργησαν και καλλιέργησαν! Την οποία λύση τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ (με πρωτεργάτες τα μέλη του «Ιού») παρουσιάζουν ως θετική και "φιλελληνική"!!! Εδώ ισχύει η παροιμία "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε". Τους πολίτες και ειδικά του Μακεδόνες τους ρώτησαν; Μήπως, αλήθεια, σκέφτηκαν ποτέ πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και πως η συμπεριφορά τους τείνει να απεμπολήσει κυριαρχικά γεωγραφικά (και όχι μόνο) δικαιώματα της χώρας μας;
Είναι όμως κι άλλο ένα ζήτημα που προκύπτει: Αυτομάτως ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ η αρχαία Ιστορία της Μακεδονίας, αφού θα είναι σα να μην υπάρχει (το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης που λέγαμε).Δεν υπήρξε λοιπόν ούτε Μέγας Αλέξανδρος, ούτε Φίλιππος!!! Δεν υπήρξε κανείς και τίποτε απολύτως, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι κλέφτες και οι εκβιαστές της χώρας μας!!! Αποκυήματα της φαντασίας μας ήταν, βάρβαροι κατακτητές κατά τον αριστερό συρφετό ή...κόμιξ και χολυγουντιανά παραμυθάκια!!! Έτσι Κωστάκη μας; Όταν μεθαυρίο σε ρωτήσει κάποιος "ποιος ήταν αυτός ο Μέγας Αλέξανδρος", εσύ να απαντήσεις "δεν ξέρω, δεν απαντώ, μισό λεπτό να πάρω την άδεια απ' τους σκοπιανούς για την... αποκλειστική χρήση", φοβούμενος τις... κυρώσεις από την μέγιστη πρόκληση του να πεις ότι ο μεγαλύτερος στρατηλάτης όλων των εποχών ήταν Έλληνας!!! Εκτός και αν προτιμάτε κύριε πρωθυπουργέ (και οι συν αυτώ) να ισχυρίζεστε πως ο μεγαλύτερος στρατηλάτης ήταν ο Αττατούρκ!!!
Με τις ανεκδιήγητες προτάσεις Νίμιτς, είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά εξισώνονται οι δυο πλευρές και κανείς δεν έχει δικαίωμα σε τίποτα, δεν ανήκει τίποτα σε κανέναν. Και ο λόγος; Για να μην στεναχωρηθούν οι διαμεσολαβούντες αλλά και οι δημιουργοί του προβλήματος!!! Και πού ανήκουν αλήθεια; Πουθενά! Έτσι απλά… Θα αιωρούνται μέχρι κάποτε να λησμονηθούν...κι όταν οι επόμενες γενιές θα ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτοί οι Μακεδόνες, θα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως μάλλον... εξαφανίστηκαν σαν τους δεινόσαυρους!
Είναι τόσο ηχηρό το χαστούκι εναντίον μας, που ακόμα και οι σκοπιανοί απέρριψαν το σχέδιο!!! Ευτυχώς η ηλιθιότητά τους είναι απροσμέτρητη, αλλά βλέποντας την ανικανότητα και την συνεχή υποχωρητικότητα και την μη διάθεση υποστήριξης των Ελληνικών δικαιωμάτων, δοθείσης της ευκαιρίας σκέφτηκαν πως θα κερδίσουν πολλά περισσότερα ακόμη και από αυτά που δεν σκέφτηκαν στα πιο τρελά όνειρά τους!!! Κατά τη γνώμη μας, αν ήταν ελάχιστα έξυπνοι, θα το δεχόταν ασυζητητί, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυτό που τους δίνεται και να αρχίσουν εκ νέου ένα νέο κύκλο διεκδικήσεων, μεγαλύτερων και προσβλητικότερων απέναντι στην Ελλάδα! Αλλά προφανώς, επειδή είναι πλέον απολύτως πεπεισμένοι πως απέναντί τους βρίσκονται ΑΧΡΗΣΤΟΙ διαπραγματευτές και γι αυτό πιέζουν κι άλλο, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν 1000% τα αιτήματά τους.
Και αυτοί, καλά κάνουν, αφού οι δικοί μας έχουν πάρει στάση πρηνηδόν και προσφέρουν ευχαρίστηση σε οποιονδήποτε επιθυμεί. Αν τους αρέσει, δικό τους θέμα. Να έχουν την στάση αυτή, για να ικανοποιούν τις δικές τους ορέξεις. Οτιδήποτε όμως έχει να κάνει με τον Ελληνισμό, οφείλουν όχι απλά να το σεβαστούν, όχι απλώς να το υπερασπισθούν, αλλά να ξεχάσουν τα «γούστα» τους και αφού μιλήσουν την γλώσσα της αλήθειας, να απομακρυνθούν και να δώσουν τα ηνία σε εκείνους που δεν έχουν απλά τον σκοπό να τολμήσουν, αλλά είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν με τους «αδιάλλακτους», τους ληστές, τους εκβιαστές και τους ηλίθιους που απειλούν την χώρα.
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ευχαριστώ το Hellas-Orthodoxy για την βοήθεια και το κείμενο που μου διέθεσε

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]