Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπακογιάννη: Στόχος η λύση του προβλήματος

Ντόρα: "Πρέπει να κρατάμε τις θέσεις μας"

ΛΑΘΟΣ κυρία Μπακογιάννη

Πρέπει να περνάμε τις θέσεις μας


Δουλειά του κάθε υπουργού Εξωτερικών είναι να κρατά τις θέσεις στην εξωτερική πολιτική συνυπολογίζοντας και το σύνολο των συμφερόντων της χώρας, δήλωσε στον City 99,5 η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της FYROM, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως η ελληνική πλευρά έχει συμφωνήσει, σε επίπεδο κομμάτων, σε μια γραμμή, την οποία υπερασπίζεται με όλες της τις δυνάμεις. Στόχος είναι πάντα να λυθεί ένα θέμα που έχει κακοφορμίσει εδώ και χρόνια πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά.

Μέρες περισυλλογής για την ηγεσία της ΠΓΔΜ, που προβληματίζεται εάν θα πρέπει να απορρίψει στο σύνολό της την τελευταία πρόταση Νίμιτς ή να επιδώσει στον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ έγγραφο ζητώντας συγκεκριμένες τροποποιήσεις.
Το δίλημμα είναι κυρίως διαδικαστικό, γιατί οι «βελτιώσεις» που επιδιώκει η κυβέρνηση των Σκοπίων είναι τόσες πολλές και τόσο ουσιώδεις, που και μόνο η καταγραφή τους ναρκοθετεί την προσπάθεια για επίλυση του προβλήματος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]