Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχών και συγκρούσεων των ανύπαρκτων μειονοτικών «μακεδόνων» με την Αστυνομία της Ελλάδας!


Ενοχλούνται που ο Ελληνικός Στρατός

κυκλοφορεί μέσα στην Ελλάδα!!!


Οι Σκοπιανοί προκαλούν με θράσος και…

ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη!


Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από το έγκυρο TaXalia πληροφορήθηκα για την νέα προσπάθεια αμαύρωσης της Ελλάδας και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων κατά της δημοκρατίας της χώρας μας, από τους Σκοπιανούς, που χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα ΜΜΕ (τηλεοπτικός σταθμός Α1) διέδιδαν πως γίνονται συγκρούσεις της Ελληνικής Αστυνομίας με μειονοτικούς «μακεδόνες» στους Λόφους της Φλώρινας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων και την σύλληψη ενός!!!
Τα γεγονότα, δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σκοπιανών, έγιναν επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι για την ύπαρξη στην περιοχή στρατιωτικών μονάδων και την χρήση ενός πεδίου βολής από τον Ελληνικό Στρατό!!!

Ταυτόχρονα, διαμαρτύρονται για την εν γένει ύπαρξη Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή των Λόφων Φλώρινας και απαιτούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποχώρησή των στρατιωτικών μονάδων, επειδή τα άρματα μάχης καταστρέφουν τα χωράφια!!! Αναφέρθηκαν σε «βίαιες συγκρούσεις των Μακεδόνων του Αιγαίου με αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, σε περιοχές που κατοικούνται καθ’ ολοκληρίαν (100%) από Αιγαιάτες Μακεδόνες»!!! Ταυτόχρονα, οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν και επερώτηση που κατατέθηκε στην Ελληνική Βουλή και που αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά αναφερόταν στον κ. Λιάνη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, στην οποία επερώτηση ο κ. Λιάνης ανέφερε «κατάληψη του πεδίου βολής από τον Ελληνικό Στρατό». Στον κ. Λιάνη δόθηκε απάντηση από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Τασιούλα που παρομοίαζε τις θέσεις του εκ Φλωρίνης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τις θέσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων…
Φυσικά, το συγκεκριμένο θέμα είναι σαφέστατη προσπάθεια δημιουργίας «κλίματος», αλλά και επίσης ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας. Μία παρέμβαση που δεν είναι σε θέση να κάνει ο Γκρούεφσκι και που βάζει τους νηστικούς δημοσιογράφους της χώρας του να δημιουργήσουν θέματα προς εκμετάλλευση στους διεθνείς οργανισμούς.
Η απόπειρα Κοσοβοποίησης της περιοχής είναι πασιφανέστατη και ίσως να είναι και το τελευταίο χαρτί του Γκρούεφσκι για να «τα πάρει όλα» μέσα από την ασυμφωνία του με το τελευταίο πακέτο Νίμιτς. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως απειλεί έμμεσα (μέχρι στιγμής) την ειρήνη στην περιοχή. Οι πλάτες των ΗΠΑ έχουν κάνει τον γελοίο πρωθυπουργό των Σκοπίων να προχωρά με μεγάλα και ασταθή πλέον βήματα, λειτουργώντας ως κινούμενη νάρκη, εκβιάζοντας την Ελλάδα και την διαπραγμάτευση που δυστυχώς ακόμη συνεχίζεται από το ΥΠΕ΅Ξ της χώρας μας.
Δεν ζητάμε πλέον, οι Έλληνες, από την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γιατί έχει αποδείξει πως είναι ανίκανη γι αυτό. Τώρα πια, απαιτούμε να απαντήσει στο φαινόμενο Γκρούεφσκι, παρατάσσοντας όλα τα «γερά χαρτιά» της, που δεν χρησιμοποίησε στις μέχρι τώρα διαβουλεύσεις και να ξεσκεπάσει τον αστείο αλητάκο των Βαλκανίων, που έχει την εντύπωση πως παίζει παρτίδα πόκερ και είναι σε θέση να μπλοφάρει απέναντι στην Ελλάδα.
Κόψτε του, επιτέλους, τον αέρα και τοποθετήστε τον απέναντι στις ευθύνες του, απέναντι στην αδιαλλαξία του. Εξαφανίστε τον, γιατί αυτή η «παρτίδα» πληρώνεται από εμάς. Το καταλάβατε όλοι εσείς οι «έξυπνοι» χειριστές του Σκοπιανού ζητήματος; Η κατάσταση πλέον δεν είναι στα χέρια σας. Δεν αποφασίζετε πλέον εσείς για τις εξελίξεις. Ο γελωτοποιός και θρασύς Γκρούεφσκι, ένα τσόκαρο της πολιτικής, αποφάσισε για εσάς, ενώπιόν σας και σας καταδίκασε να εκτελέσετε την πολιτική του εξόντωση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανείτε, για μία έστω φορά, ικανοί και άξιοι…
Αφήστε επιτέλους τα φαγοπότια και κάνετε την δουλειά για την οποία σας πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες. Γιατί, εάν δεν την κάνετε, πρέπει να ξέρετε πως το φαγοπότι δεν θα είναι κερασμένο, αλλά θα ακολουθήσει και ο σχετικός... λογαριασμός!
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]