Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρούεφσκι: "Δεν περιμένω μεγάλες αλλαγές"


Μετά τις επαφές τους στις ΗΠΑ

εμφανίζεται ψυχραιμότερος

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, επανέλαβε την άποψη ότι δεν αναμένει σοβαρές αλλαγές στην αμερικανική πολιτική έναντι της ΠΓΔΜ, μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση εάν θα υπάρξουν ενδεχόμενες αλλαγές στην αμερικανική πολιτική έναντι της ΠΓΔΜ, εάν στις εκλογές νικήσει ο Δημοκρατικός Μπαράκ Ομπάμα και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, "δεδομένης της υποτιθέμενης εγγύτητάς τους με το ελληνικό λόμπι", είπε ότι δεν αναμένει τεράστιες αλλαγές.

Αναφορικά με τις προαναγγελίες, ότι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει νέα πρόταση για το όνομα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο κ. Γκρούεφσκι τόνισε ότι καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την εξεύρεση κάποιας λύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα του ονόματος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]