Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δυσαρεστημένος και πάλι ο Τσερβένκοφσκι με τον Γκρούεφσκι


Αρνείται ο Γκρούεφσκι συνάντηση

με τον Τσερβένκοφσκι!

Τη δυσφορία του προέδρου της ΠΓΔΜ, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, προκάλεσε η άρνηση του πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, να υπάρξει συνάντηση της ηγεσίας της χώρας πριν από την αναχώρηση της αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ για τη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Από το γραφείο του κ. Τσερβένκοφσκι υποστήριξαν ότι στον κ. Γκρούεφσκι προτάθηκε επανειλημμένως η πραγματοποίηση συνάντησης, αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Τσερβένκοφσκι, η συνάντηση ζητήθηκε για να εξεταστούν οι τελευταίες ιδέες του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο κ. Γκρουέφσκι δεν απάντησε καν στο αίτημα του κ. Τσερβένκοφσκι για συνάντηση της ηγεσίας της χώρας. Kυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχε λόγος για συνάντηση, διότι οι θέσεις της χώρας είναι ευρέως γνωστές. Όπως είπαν, συντονιστική συνάντηση θα υπάρξει μετά την επιστροφή της αντιπροσωπείας από τη Νέα Υόρκη, όταν θα καταστούν γνωστά τα μηνύματα που θα φέρουν στα Σκόπια οι κ.κ. Τσερβένκοφσκι και Μιλόσοσκι.

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ θα αναχωρήσει σήμερα για τη Νέα Υόρκη και όπως αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, αναμένεται να συναντηθεί στη Νέα Υόρκη, τόσο με τον μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, όσο και με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντάνιελ Φριντ. Ο κ. Μιλόσοσκι θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]