Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ πιέζουν και πάλι το Ιράν με την πιθανή επιβολή νέων κυρώσεων


Οι πιέσεις οδηγούν σε πόλεμο;


Οι μεγάλες δυνάμεις άρχισαν στην Ουάσινγκτον να συζητούν νέες κυρώσεις του ΟΗΕ κατά του Ιράν λόγω της άρνησης της Τεχεράνης να καταργήσει το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Σιν Μακόρμακ.

Οι πολιτικοί ηγέτες των υπουργείων Εξωτερικών των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς και ο εκπρόσωπος της Κίνας συναντήθηκαν νωρίς το απόγευμα στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών «για να εξετάσουν τη νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που περιλαμβάνει τις νέες κυρώσεις», δήλωσε ο κ. Μακόρμακ μιλώντας στον Τύπο.

«Ειλικρινά σας συμβουλεύω να μην αναμένετε άλλες λεπτομέρειες», συμβούλευσε ο κ. Μακόρμακ τονίζοντας ότι κανένα σχέδιο της απόφασης δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τη σύνοδο.

Ο κ. Μακόρμακ ανέφερε τέλος ότι οι πολιτικοί ηγέτες των υπουργείων Εξωτερικών δεν θα ανακοινώσουν τίποτε γιατί η συνάντησή τους σκοπό έχει να προετοιμαστεί η επικείμενη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών των Έξη που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]