Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και άλλα... πολλά!


«Κόκκινο» θα χτυπήσει ο υδράργυρος το επόμενο τριήμερο, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει την Δευτέρα έως τους 38 βαθμούς και την Τρίτη και την Τετάρτη να φθάνει σε ορισμένες περιοχές και τους 42 βαθμούς. Ζέστη, νέφος και υγρασία θα ανεβάσουν και τον δείκτη δυσφορίας, ενώ οι ειδικοί συνιστούν προσοχή κυρίως για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, αφού όπως επισημαίνουν, με θερμοκρασία 40 βαθμούς Κελσίου και 30% υγρασία ο άνθρωπος θα έχει την αίσθηση θερμοκρασίας 43 βαθμών Κελσίου.

Όταν δε η θερμοκρασία αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου με 30% υγρασία, τότε θα αισθανθούμε, ότι η θερμοκρασία έχει εκτοξευθεί στους 47 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή η θερμοκρασία έφθασε τους 37 βαθμούς και όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στην παραλία για βουτιές και παιχνίδια στην θάλασσα.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]