Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δευτέρα σήμερα και οι αλκοολικοί των Εξαρχείων αναμένεται να έχουν ρεπό


Δεν αναμένονται ρίψεις

μολότωφ λόγω καύσωνα

Φήμες που φέρουν τον Τσίπρα

να μοίρασε κουπόνια διακοπών

δεν επαληθεύτηκαν


Το θέμα των αλκοολικών των Εξαρχείων, που όταν θυμούνται χαίρονται και αφήνουν για λίγο τους πάγκους και τα τραπεζάκια των μπαρ για να εκτονωθούν τα παιδιά στις περιουσίες των πολιτών, φαίνεται πως φτάνει στο τέρμα του.

Τουλάχιστον για έναν μήνα!

Έχουν να πάνε και τις διακοπές τους οι αποβλακωμένοι αλκοολικοί! Δεν γίνεται, μέσα στο κατακαλόκαιρο, συνέχεια να βρίσκονται στα Εξάρχεια και να έχουν να κάνουν και με την θερμότητα των καμένων αυτοκινήτων!!!

Είναι ανθυγιεινό, όπως και να το δει κανείς!!! Καλός ο χαβαλές, αλλά η υγεία πάνω από όλα. Αφήστε που με τόση κάπνα από τις φωτιές μετά δεν κατεβαίνουν τα σφηνάκια. Γαργαλάει ο λαιμός...!

Φυσικά και χρειάζονται τις διακοπές τους, που έτσι κι αλλιώς τις έχουν προγραμματίσει με τις παρέες τους. Πολύ σύντομα θα έχουν φύγει όλοι οι γόνοι των «φτωχών» οικογενειών της Εκάλης για Μαλδίβες, Χαβάη και όλα τα άλλα καλοκαιρινά θέρετρα των φτωχών της Ελλάδας…

Όμως, όλο και θα αφήσουν και κάποια ομάδα για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, αλλά και για να θυμίζουν την παρουσία τους με κανένα κάψιμο κάδου σκουπιδιών, άντε το πολύ-πολύ, αν βρεθούν σε μεγάλα κέφια από τις ουσίες και τα οινοπνεύματα που κατεβάζουν, να κάψουν και κανένα βιβλιοπωλείο ή το αυτοκίνητο κάποιου αθώου πολίτη…

Δεν προβλέπεται τίποτε περισσότερο, γι αυτό και αυτή η περίοδος κρίνεται ως η καταλληλότερη για να πάρουν και τις άδειές τους οι άνδρες των ΜΑΤ που περιφρουρούν το έργο των αναρχο-αυτόνομων (αυτοπροσδιορισμός τους) αλκοολικών (ετεροπροσδιορισμός μου). Θέλουν και αστυνομικοί την ξεκούρασή τους. Δεν είναι δα και εύκολο να κάθεσαι να βλέπεις τις φωτιές και να τρέχεις αριστερά-δεξιά, πάνω-κάτω, χωρίς κανέναν λόγο! Είναι σωματική αλλά κυρίως ψυχολογική η κούρασή τους, οπότε απαιτείται να ξεκουραστούν και αυτοί…

Ήρθε ο καιρός λοιπόν να βγούνε από τα καυτά διαμερίσματά τους οι γέροι και οι γριές της περιοχής των Εξαρχείων, ευελπιστώντας πως δεν θα τους περάσουν για δεξιούς εθνικόφρονες. Φυσικά απαγορευτική είναι η ενδυμασία σε αποχρώσεις του μπλε και ούτε λόγος να γίνεται για συζητήσεις στα παγκάκια περί πατρίδας!

Πέρα από την αστεία πλευρά του πράγματος (που καθόλου αστεία δεν είναι), κάποια στιγμή η αστυνομία πρέπει να επέμβει.

Ας το αναλάβει κάποιος υπό σύνταξη αξιωματικός της αστυνομίας να κάνει κάποιες συλλήψεις και να δώσει φόρα-παρτίδα τα ονοματάκια των νεαρών αλκοολικών στην δημοσιότητα, μαζί με τις διευθύνσεις τους κ.λ.π.

Δεν είναι δυνατόν ένα τσούρμο μαστουρωμένοι να απειλούν την σωματική ακεραιότητα πολιτών, να καταστρέφουν περιουσίες και να συνεχίζουν να παραμένουν ατιμώρητοι!

Τελειώστε μαζί τους επιτέλους, γιατί η υπομονή των πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια. Βάλτε και τη ζέστη, και καταλαβαίνετε τι περιμένει τους αλητο-αναρχο-αυτόνομους αλκοολικούς εάν αποφασίσουν κανένα βράδυ να «ξεδώσουν» οι πολίτες επάνω στα περιποιημένα τους κορμάκια…

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]