Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέου τύπου διπλώματα οδήγησης θα διατίθενται από το 2009

Τύπου πιστωτικής κάρτας


Νέες, κοινοτικού τύπου, άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, άρχισαν ήδη να εκδίδονται από τις 2 Ιουνίου, καθώς νέες άδειες οδήγησης, που θα αντικαταστήσουν σταδιακά τις παλιές, θα αρχίσουν να εκδίδονται από τις αρχές του 2009.

Σε ό,τι αφορά τις άδειες κυκλοφορίας, εκδίδονται δωρεάν και και διευκολύνουν πολύ τους οδηγούς που κάνουν ταξίδια στην Ευρώπη. Ήδη έχουν διατεθεί 60.000 νέες άδειες, αλλά οι οδηγοί δεν είναι απαραίτητο να σπεύσουν να αλλάξουν τις άδειες, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι νέες άδειες κυκλοφορίας εκδίδονται για όλα τα οχήματα, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και εκεί όπου απαιτείται έκδοση νέας άδειας, όπως π.χ. μεταβίβαση, αλλαγή στοιχείων οχήματος ή ιδιοκτήτη, ταξίδια σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις περιπτώσεις αντικατάστασης λόγω φθοράς ή απώλειας.

Σε ό,τι αφορά τα νέα διπλώματα, θα είναι πλαστικά, σαν πιστωτική κάρτα, με μικροτσίπ, στο οποίο θα περιέχονται όλα τα στοιχεία του κατόχου, θα υπάρχουν φωτογραφία του με μελάνη που είναι αόρατη και εμφανίζεται στον υπεριώδη φθορισμό, ειδικά ολογραφήματα, ειδικό ολογράφημα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μικροεκτυπώσεις.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]