Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαγωγή Μυλωνά: «Οι απαγωγείς είναι Ελληνες και επαγγελματίες»


«Ελληνες, επαγγελματίες, που έχουν ως κίνητρο τα λύτρα». Αυτό θεωρούν ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ. που συμμετέχουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης ότι είναι το προφίλ των δραστών της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Β. Ελλάδος Γιώργου Μυλωνά έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστή κάποια διεκδίκηση από την πλευρά των απαγωγέων, μολονότι κυκλοφορούσαν φήμες ότι στο αυτοκίνητο του Μυλωνά βρέθηκε σημείωμα των απαγωγέων που ανέγραφε συγκεκριμένο ποσό. Η αστυνομία πάντως άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά τα κίνητρα των απαγωγέων, χωρίς να υπάρχει εκ μέρους της καμία επίσημη ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ειδικά από τις απογευματινές ώρες χθες, όταν η οικογένεια του Μυλωνά απηύθυνε δημόσια έκκληση για «λιτή και περιεκτική ενημέρωση της κοινής γνώμης».
Η σχεδόν ακαριαία δημοσιοποίηση της απαγωγής του κ. Μυλωνά (η είδηση μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς που είχαν πιάσει την κωδικοποιημένη συνομιλία της αστυνομίας στα σκάνερ με τα οποία είναι εφοδιασμένοι, λίγα λεπτά μετά την εκδήλωσή της) επέβαλε στην αστυνομία διαφορετικούς χειρισμούς από αυτούς που συνηθίζονται διεθνώς (πλήρη μυστικότητα).
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]