Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψηφίστηκε απο τους βουλευτές η "Ευρωσυνθήκη" - Αντιδρά σύσσωμος ο Ελληνικός λαός


Βιάστηκε το Σύνταγμα της χώρας

Αίσχος και στους 300


που ξεπούλησαν τα πιστεύω

των Ελλήνων πολιτών


Όπως αναμενόταν άλλωστε, οι Έλληνες βουλευτές δεν θέλησαν να διαψεύσουν τους φόβους των Ελλήνων πολιτών και ψήφισαν την ισχύ της Συνθήκης της Λισαβόνας, που δεν είναι τίποτε άλλο από το Ευρωσύνταγμα, που ισοπεδώνει τους λαούς της Ευρώπης και τις όποιες ιδιαιτερότητές τους.
Ανίκανη η κυβέρνηση Καραμανλή να "ακούσει", να αισθανθεί και να κατανοήσει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει το σύνολο σχεδόν (εκτός του κεφαλαίου) του Ελληνικού λαού, έφερε προς ψήφιση το ευρω-έκτρωμα αγνοώντας την βούληση των πραγματικών εκλεκτόρων, των Ελλήνων πολιτών, επιβάλοντας με τον τρόπο αυτό μία σκληρότερη καθημερινότητα και μεγαλύτερη αγωνία στις λαϊκές τάξεις.
Το σύνθημα είχε δοθεί από νωρίς, με την στάση-επιστολή του Σημίτη, ο οποίος για μία ακόμη φορά εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των εργοδοτών του (ξεχνώντας να πει και πάλι "ευχαριστώ"). Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτσι απέκτησαν το πολιτικό "άλλοθι" και προχώρησαν στο έγκλημα ενάντια σε κάθε λογική και ενάντια σε κάθε ψηφοφόρο!!!
Εξαφάνισαν όλους τους αγώνες που δόθηκαν από τις αστικές και ημιαστικές τάξεις και ενίσχυσαν το κεφάλαιο, αλλά και την ισοπέδωση όλων των λαών στην Ευρώπη.
Γι ακόμη μία φορά οι Έλληνες πολιτικοί πρόδωσαν ακόμη και τον όρκο που έδωσαν την ημέρα της ορκομωσίας τους (Να φυλάττω πίστη εις το σύνταγμα...), ψηφίζοντας ουσιαστικά την κατάργησή του!!!
Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε ονομαστικά, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος τυχόν "διαρροών" και αλλάξει το προσδοκώμενο για την κυβέρνηση αποτέλεσμα.
Λέξεις όπως ντροπή και αίσχος χάνουν το νόημά τους απέναντι στην σημερινή ψηφοφορία.
Η λέξη δημοψήφισμα χρησιμοποιήθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά η φθορά που έχουν υποστεί και η αναξιοπιστία τους, δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν τον επερχόμενο όλεθρο.
Η Ευρώπη από εδώ και πέρα θα ισοπεδώνει νόμιμα την κάθε εθνική διαφορετικότητα, βασιζόμενη σε ψηφοφορίες όπως αυτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως είναι η έδρα ενός μικρού συνόλου ανθρώπων που απομυζούν την κάθε μορφή ενέργειας που μπορεί να παράγει αυτός ο τόπος.
Οι εξουσίες του κράτους παύονται και τίθεται σαν πρώτη αρχή και εξουσία η "Ευρωσυνθήκη" ή αλλιώς Ευρωσύνταγμα κι αυτό επειδή στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία αποφάσισαν κάποιοι να την σκοτώσουν και να μην αφήσουν τους πολίτες που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να αποφασίσουν για το μέλλον της πατρίδας τους.
Από την Ιρλανδία, που αύριο θα γίνει δημοψήφισμα για τον ίδιο λόγο, παίρνουμε μία μικρή γεύση δημοκρατικότητας. Από την Ελλάδα, παίρνουμε ακόμη ένα μήνυμα φασιστικής νοοτροπίας.
Τα μεγάλα "αφεντικά" αποφάσισαν να κάνουν στην άκρη τους κομπάρσους και τους ζητούν πλέον να ανακοινωθεί η είσοδός τους επί της σκηνής. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και η Ελλάδα, με αυτούς τους πολιτικούς που διαθέτει, το αποδέχτηκε και το επισημοποίησε!!!
Και για την ιστορία, από τους 292 παρόντες βουλευτές, 250 ψήφισαν υπέρ, ενώ 42 καταψήφισαν το κείμενο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εάν θες να ασχολείσαι με την ενημέρωση τουλάχιστον μάθε να διαβάζεις καλά και να είσα αντικειμενικός.

    Δεν είναι όλα τα κόμματα της βουλής υπερ της συνθήκης της Λισαβόνας. Κάποια είναι κατά και έχουνε κάνει και πορείες και διαμαρτυρίες εναντίον της.

    Εάν εσύ τους θεωρείς όλους ίδιους (επίτηδες ή κατα λάθος) δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς έκαναν οι βουλευτές και ψήφισαν υπερ της συνθήκης. Η ψήφος τους εκφράζει και μια πλειοψηφία η οποία είναι υπερ της συνθήκης και οχι μια μειοψηφία που συνεχώς αντιδρά χωρίς να ξέρει το γιατί.
    Διαβάστε πρώτα τι λέει η συνθήκη και μετά μιλήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]