Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαφωνεί ο Σημίτης με τη θέση του ΠΑΣΟΚ για δημοψήφισμα σχετικά με τη Συνθήκη της Λισαβώνας


Μίλησε ο "γκουρού" της οικονομίας


Τη διαφωνία του με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κύρωση της Συνθήκης της Λισαβώνας εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου, δηλώνοντας έκπληκτος από την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να υποστηρίξει το δημοψήφισμα.
Από τον Σημίτη βέβαια δεν περιμέναμε και κάποια φυσιολογική αντίδραση. Δεν αναμέναμε να στηρίξει το κόμμα του οποίου μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αρχηγός, όπως δεν περιμέναμε να πάρει μία θέση που θα ήταν υπέρ του Έλληνα πολίτη.
Τολμάει και μιλάει αυτός που "καθεστωτικά" λειτουργούσε και αποφάσιζε τις πλείστες όσες φορές εις βάρος του Έλληνα πολίτη.
Μήπως πρέπει να ξεχάσουμε μία σειρά από "ανδραγαθήματα" που διέπραξε εις βάρος του τόπου;
Μήπως επιθυμεί να του θυμίζουμε συχνά-πυκνά τα περί Χρηματιστηρίου, Ιμίων κ.λ.π.;
Καλά θα κάνουν εκεί στη Χ. Τρικούπη να τον φιμώσουν ή να τον διαγράψουν.
Γιώργο, είναι μία δουλειά που έπρεπε να κάνεις από την αρχή ακόμη, όταν πρωτοανέλαβες το ΠΑΣΟΚ.Διέγραψέ τον, έτσι απλά. Ο κόσμος θα κααλάβει. Θα κάνεις καλό στο κόμμα σου το ΠΑΣΟΚ, στον λαό, στη χώρα αλλά κυρίως στην ιστορία της Ελλάδας, η οποία τον έχει καραχωρήσει στα σχετικά "μαύρα βιβλία" της...
Και στην τελική, ρε παιδιά, τον ρώτησε κανένας τον Σημίτη να μας πει την άποψή του; Αν όχι, γιατί πετάγεται σαν...;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Να αγιασει το στομα σου. Γιωργο μην κανεις το λαθος που εκανε καποτε ο πατερα σου. Πετα "σαν τριχα απ το ζιμαρι" τον "ευχαριστω τους Αμερικανους". Ως ποτε θα τον πληρωνουμε κι εμεις (ανοιξε την κεκροπορτα για την ακριβεια, διελυσε το πολιτευμα με το ασυμβιβαστο των βουλευτων) κι εσεις (Ο μονος λογος αυτο και οι συν αυτω που κανει βλακιες η κυβερνηση και στα γκαλοπ καταποτιζεσθε και οι δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ενώ είναι πολυ ρεαλιστικό το αίτημα για δημοψήφισμα και η κοινή γνώμη και η ελληνική οικονομία είναι πανέτοιμη να βγεί επιτέλους από την ευρωπαϊκή ένωση.

    Ωραία αντιπολίτευση, παίζει μόνη της και χάνει.

    Σ.σ.: η κοινοβουλευτική και η δημοψηφισματική επικυρωση είναι ισόκυρες συνταγματικά. Η πρώτη έχει και λιγότερο κόστος οικονομικά για την περίπτωση που ξέρουμε τι θα ψηφίσει το 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια λογικη e-Lawyer.
    Λογιστικη
    Ευχαριστω τους Ευρωπεους(Αμερικανους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]