Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι βουλευτές μπορεί να διαφωνούν για τα δικά μας, αλλά για "τα δικά τους", είναι ενωμένοι σαν γροθιά!!!

Αμάρτησαν για το ασυμβίβαστο!

Τέσσερα είναι τα ζητήματα επί των οποίων όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων πάντοτε συμφωνούν.
  • Πρώτον, οι αυξήσεις τους.
  • Δεύτερον, η αντικατάσταση των αυτοκινήτων τους.
  • Τρίτον, η μη άρση της... άρσης της ασυλίας τους και
  • τέταρτον, η κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβιβάστου.
Αυτή η λογική της «συντεχνίας πολυτελείας», που είναι από τις κύριες αιτίες απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, δεν στάθηκε αρκετή ούτε καν για να προβληματίσει τους βουλευτές των τεσσάρων κομμάτων (πλην του ΠαΣοΚ, που έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης), οι οποίοι συμφώνησαν να ψηφίσουν την άρση του επαγγελματικού ασυμβιβάστου.
Αυτό ήταν και το μόνο άρθρο από όσα ψηφίστηκαν το οποίο δικαιολογεί - όσο δικαιολογεί - το αναθεωρητικό εγχείρημα της κυβέρνησης. Μια προσπάθεια που διαφημίστηκε ως μεταρρυθμιστική και κατέληξε σε ήσσονες αλλαγές ησσόνων άρθρων.

Η άρση του ασυμβιβάστου, όμως, ένωσε τους βουλευτές. Ορισμένοι μετά βίας κρύβουν ότι ετοιμάζονται, μετά τις 27 Μαΐου, και για την ψήφιση του άρθρου 57 του Συντάγματος να ανοίξουν τα επαγγελματικά τους γραφεία.
Εμείς, μετά από όλα αυτά, έχουμε να τους προσφέρουμε κάτι...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]