Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος: «Κάποιος θα πάει φυλακή…»

Και μετά έφαγε και ένα σαραγλί,
για να του ανέβει λίγο και το ζάχαρο...

Η δήλωση - βόμβα του Θ. Πάγκαλου στον City 99.5 ότι «πολιτικό πρόσωπο θα πάει φυλακή» για τη συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με την Deutsche Telekom ταράζει τα εσωκομματικά νερά στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν ξέρω ποιος θα πάει φυλακή και με ποιες ακριβώς προϋποθέσεις και κατηγορίες. Ξέρω, όμως, και είμαι απόλυτα πεπεισμένος περί αυτού, ότι κάποιος θα πάει φυλακή και εννοώ πολιτικό πρόσωπο. Θα βρεθούμε μπροστά σε ένα νέο σκάνδαλο Siemens», δήλωσε επί λέξει ο πρώην υπουργός, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση του Γ. Παπανδρέου με τον Κ. Καραμανλή στη Βουλή.

Φαίνεται ότι ο πρώην υπουργός, ο ανύπαρκτος σημερινός βουλευτής και ο αμπελουργός του ΠΑΣΟΚ το έχει χάσει τελείως το παιχνίδι. Μιλάει με πολύ μεγάλη δόση αμνησίας και σε πολλά πράγματα και σε πολλά επίπεδα…

Προσωπικά όμως, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο στο «να πάει κάποιος φυλακή» και ότι αυτός ο «κάποιος» θα είναι πολιτικό πρόσωπο.

Μόνο βρε Θόδωρε, γιατί μιλάς στον ενικό; Πες τα στον πληθυντικό… πες ότι «θα πάμε φυλακή…», έτσι για να δώσεις και μία σοβαρότητα και αντικειμενικότητα στα λόγια σου…

Αλλιώς, συγχώρεσέ μας, αλλά δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να σε πιστέψουμε. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει το αείμνηστο που είπες για τη σημαία στα «να πούμε ότι Ίμια: «να πούμε ότι φύσηξε ο αέρα και την έριξε στην θάλασσα…».

Μάλλον ήρθε ο καιρός, που τα λόγια σου τα παίρνει ο αέρας και τα πετάει στο κενό. Γιατί, κι εσύ, όπως και άλλοι πολλοί (μην ξεχνάμε ότι στο ξεπούλημα του ΟΤΕ συμμετείχαν και κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ) πολύ χοντρά τα κόβετε, αλλά όταν έρθει η στιγμή να πιάσετε το μαχαίρι, τότε κόβετε κορδέλες σε εγκαίνια διαφόρων έργων…

Έχετε «αυτό-ευνουχιστεί» και δεν σας πιστεύει κανένας πια. Μόνο εσωτερικά προβλήματα μπορείτε να δημιουργήσετε. Τίποτε άλλο!

Κι επειδή θεωρώ τελείως ηλίθιο το να ασχολούμαι με τον εν λόγω αμπελουργό, σας παραθέτω μία επικοδομητικότερη είδηση, τουλάχιστον να γελάσουμε λίγο:

Ο άντρας νύφη και η γυναίκα γαμπρός…
Βρίσκετε κάτι παράξενο στην είδηση ότι ένας άνδρας και μία γυναίκα παντρεύτηκαν χθες Σάββατο στην πόλη του Μεξικού; Εκ πρώτης όψεως όχι. Αν όμως κάποιος σας πει ότι τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη είναι... transsexuals, σίγουρα θα γουρλώσετε τα μάτια.

Ναι, καλά διαβάσατε. Στο γάμο που έγινε χθες στο Μεξικό, ο... Jose Mauricio ήταν η νύφη, ενώ η Maria del Socorro έγινε επισήμως ο γαμπρός!

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων και επέλεξε το Σάββατο, οπότε και γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας. Την είδηση δημοσίευσε η μεξικανική εφημερίδα El Universal. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο για άλλους αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, για το ζευγάρι, όμως, αποτελεί μόνον μια μικρή λεπτομέρεια. Η σχετική νομοθεσία δεν επιτρέπει στο ζευγάρι να χρησιμοποιήσουν τα ''χαϊδευτικά'' τους ονόματα.

Και οι δυο τους έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα με τα οποία βαφτίστηκαν και όχι αυτά που χρησιμοποιούν μετά την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκαν πρόσφατα. Κι αυτό γιατί ο Jose Mauricio τώρα ακούει στο όνομα Diana Laura, ενώ η Maria del Socorro, δεν είναι πλέον Maria, αλλά... Mario.

Ο... Mario, που παλιότερα ήταν Maria λοιπόν, σήμερα είναι 55 ετών και συνταξιούχος. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι το μούσι του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της θεραπείας με ορμόνες στην οποία υποβλήθηκε. Πριν από έξι χρόνια υποβλήθηκε επίσης σε επέμβαση αφαίρεσης στήθους, έχει ακόμη όμως θηλυκά γεννητικά όργανα!

Όσο για την 45χρονη Diana Laura, πρώην Jose Mauricio, εκείνη - εκτός από όλα τα υπόλοιπα - διαθέτει δίπλωμα πανεπιστημίου ως ηλεκτρομηχανικός, έχει μακριά μαλλιά και άκρως γυναικείο σώμα, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

''Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθη. Αλλά η φύση κάνει'', δήλωσε ο Mario, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ήθελε να είναι άνδρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τη διαδικασία δεν έχουν γίνει γνωστές. Και εδώ που τα λέμε, αυτό - η μη δημοσιοποίηση περαιτέρω στοιχείων - δεν είναι και τόσο κακό...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]