Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Βούλγαροι θα αποδείξουν τον Βουλγαρικό χαρακτήρα των Σκοπίων - Μας διευκολύνουν ή μπαίνουν σε έναν παράξενο χορό οι Βούλγαροι;


Ιστορικό αλμανάκ το οποίο θα αποδεικνύει το "βουλγαρικό χαρακτήρα" της "Μακεδονίας" θα παρουσιασθεί στα Ευρωπαϊκά όργανα στις Βρυξέλλες στό τέλος Ιουνίου σύμφωνα με την σκοπιανή εφημερίδα "Ούτρινσκι Βέσνικ" της 15/05/2008.

Η έκδοση θα διανεμηθεί και σε βουλευτές, πρεσβευτές, υπουργούς κ.ά. στα Ευρωπαϊκά όργανα.

Το αλμανάκ με τον τίτλο "Μακεδονία" πρώτα θα παρουσιασθεί στις 15/4 το απόγευμα στην Βουλγαρική βουλή και είναι μία έκδοση του βουλγαρικού κόμματος ΒΜΡΟ επ' ευκαιρία των 115 χρόνων από την ίδρυση του ΒΜΡΟ και 105 χρόνων από την "επανάσταση" του Ήλιντεν.
Το βιβλίο αυτό είναι επανέκδοση με συμπληρωματικά στοιχεία βιβλίου που κυκλοφόρησε, με τον ίδιο τίτλο, το 1931 και απαγορεύτηκε το 1944 στη Βουλγαρία.

Με τον όρο "Μακεδονία" το βιβλίο δεν αναφέρεται μόνο στην σημερινή ΠΓΔΜ αλλά σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή έως το 1931.
Αλήθεια πότε οι δικοί μας ανιστόρητοι θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να παραχωρούν απλόχερα ούτε το "Βόρεια" ούτε το "Άνω" ούτε το ''Νέα'' ούτε και τίποτα άλλο γιατί απλά έτσι παραχωρούν ολόκληρη την Μακεδονία μας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]