Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας κλείνουν τα σύνορα οι Σκοπιανοί!!!


Σκοπιανοί τελωνειακοί, σήμερα και αύριο κλείνουν τα σύνορα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Αυτό θα πει θράσος.
Αυτή η κίνηση αν γινόταν από την πλευρά μας, θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ.
Παρακαλώ, διαδώστε αυτήν την είδηση για μην ταλαιπωρηθούν οι «πατριώτες» που είναι επισκέπτες στα σκοπιανά καζίνα... τρομάρα τους! Αφού θέλετε να παίξετε τα χρήματά σας, και έχετε την "αρρώστια" του τζόγου, γιατί πηγαίνετε να τα πετάξετε στα Σκόπια; Δεν υπάρχουν καζίνο στην χώρα μας;
Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα μικρό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως οι Σκοπιανοί κλείνουν τα σύνορα σε εμάς, αντί να γίνει το αντίστροφο! Εμείς θα έπρεπε να τα έχουμε κλείσει και όχι οι υπαλληλίσκοι του Μπους, που θέλουν να διαμαρτύρονται κιόλας, επειδή δεν τους κάναμε την χάρη να τους παραχωρήσουμε την ιστορία μας, επειδή δεν δεχτήκαμε την σύλληση της μνήμης των νεκρών μας, επειδή θέλουμε την πατρίδα μας ολόκληρη και να αποφασίζουμε εμείς για το ποιός θα είναι ο "νοικοκύρης" σε αυτόν τον τόπο.
Διαμαρτύρονται επειδή συνεχίζουμε να τους κατανοούμε και να τους αντιμετωπίζουμε με συγκαταβατικότητα, επειδή δεν τους πήραμε στο κηνύγι και δεν θελήσαμε ή δεν επιδιώξαμε την καταστροφή και τον αφανισμό τους.
Για αυτά διαμαρτύρονται;
Μήπως κανείς από την ελληνική κυβέρνηση θέλει να τους βοηθήσει λιγάκι για να σταματήσουν επιτέλους να διαμαρτύρονται και να μυξοκλαίνε;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]