Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χωρίς το ΔΝΤ διαπραγματεύεται το χρέος της η Αργεντινή

Η “Λέσχη του Παρισιού” δέχτηκε να διαπραγματευτεί το χρέος της Αργεντινής, ύψους 7,5 δισ. δολαρίων, χωρίς τη μεσολάβηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως ζητούσε επίμονα το Μπουένος Άιρες.

“Η Λέσχη του Παρισιού δέχτηκε τη θέση της Αργεντινής να διαπραγματευτεί το χρέος χωρίς την παρέμβαση του ΔΝΤ”, ανέφερε η πρόεδρος της χώρας, Κριστίνα Κίρχνερ, σε διάγγελμά της που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. “Δεν θα υπάρξουν επιτροπές, τράπεζες, εταιρείες, ούτε σύμβουλοι”, πρόσθεσε.

Η επιστολή που έστειλε η “Λέσχη του Παρισιού” για το θέμα αυτό “μιλά για ρεαλιστική διαπραγμάτευση και εμείς συμφωνούμε”, τόνισε, υπογραμμίζοντας: “Οι συνθήκες και οι προθεσμίες πληρωμής πρέπει να είναι ρεαλιστικές ώστε να μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομική δραστηριότητα, περιλαμβάνοντας και την κοινωνία. Το μοντέλο αυτό είναι ο μοναδικός τρόπος για να πληρωθεί το χρέος”.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]