Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόχος της παγκόσμιας ελίτ είναι η παγκόσμια διάλυση

  • Αndrian Salbuchi: «Η Παγκόσμια Οικονομική Διάλυση με τα Μάτια της Αργεντινής»

Ολοι μιλούν γιά Παγκόσμια Οικονομική Κρίση. Όμως θα ήθελα να σάς δείξω, με βάση την δική μας εμπειρία στην Αργεντινή, ότι: Δεν πρόκειται γιά Παγκόσμια Οικονομική Κρίση!

Αυτό το οποίο υποφέρετε, είναι μιά ΜΗ-Αναστρέψιμη, Μιά Παγκόσμια Συστηματική Διάλυση. Δεν υπάρχει τρόπος Σωτηρίας.

Ισως πείτε ότι αυτό, είναι κάπως υπερβολικό. Κι όμως. Με βάση τις τραγικές εμπειρίες της Αργεντινής, εμείς, γνωρίζουμε καλύτερα.

Εχω στο χέρι μου το νόμισμα ενός Αργεντίνικου peso. To oποίο, μετά βίας σήμερα, θα σας αγόραζε ένα εισιτήριο λεωφορείου γιά το κέντρο του Buenos Aires. Κι’ όμως! Το 1970, το μικρό αυτό νόμισμα, θα σάς αγόραζε Την Αργεντινή! Τρεις με Τέσσερις φορές. Διαδοχικά!

Γιατί; Διότι από τον Ιανουάριου του 1970, έχουμε υποστεί 4 Μεiζωνος Σημασίας Νομισματικές Αλλαγές. Με τις οποίες 4 αλλαγές, προστέθηκαν 13, Δεκατρία!!! Μηδενικά, για να είμαι ακριβής, στο Εθνικό μας Νόμισμα.

Το Αργεντίνικο αυτό peso λοιπόν, θ’άξιζε 10 Τρισεκατομμύρια pesos από τότε, και θ’αγόραζε την Αργεντινή 3-4 φορές όπως σάς είπα. Αυτός κι αν είναι πληθωρισμός. Ουσιαστικά είναι, ΥπερΠληθωρισμός! Ετσι λοιπόν, όταν ακούμε για τις πληθωριστικές ανησυχίες σας και τα λοιπά, σας βεβαιώνουμε ότι έχουμε βρεθεί στη θέση σας. Τα έχουμε δει όλα. Τα έχουμε κάνει όλα. Kί έχουμε βιώσει την όλη φρικιαστική διαδικασία:

«Ιnflation». «HyperInflation». «Systemic Banking Meltdowns».
“Currency Changes». «Dead Bond Swaps». «Μega Debt With Bond Swaps».
«Financial Harboring». «Banking Holidays». «Freezing of Bank Accounts».

Oλα! Τα πάντα που είναι δυνατόν να φανταστείτε τα έχουμε υποστεί, σε σχέση με την καθολική διάλυση του Νομισματικού και Τραπεζικού Συστήματος της Αργεντινής. Την χώρα, με την άλλοτε 5η ισχυρότερη Οικονομία στον κόσμο!

Ετσι λοιπόν, με βάση τις τραγικές δικές μας εμπειρίες, όταν με ρωτάνε τι πρέπει να γίνει στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, εγώ, τους λέω:

«Τρέξτε στις τράπεζες και κάνετε αναλήψεις των χρημάτων σας. ΓΡΗΓΟΡΑ! Επαναλαμβάνω. Πάρτε τα χρήματά σας από τις Τράπεζες, ΓΡΗΓΟΡΑ! Αγοράστε τοις μετρητοίς σπίτι. Διαμέρισμα. Αγοράστε αυτοκίνητο. Αγοράστε Αξία. Αγοράστε Χρυσό.»

Επειδή, Oλόκληρο το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα, το οποίο εγώ αποκαλώ «Ακραίο Καπιταλισμό» (extreme capitalism) γιά να το διαχωρίσω από τον «Κοινωνικό Καπιταλισμό» (social capitalism). Πρόκειται, γιά ένα πραγματικό Μοντέλλο Απάτης (Fraud Model). Kαι είναι ένα πραγματικό Μοντέλλο Απάτης, επειδή τα Οικονομικά, έχουν υφαρπάξει τη θέση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Οικονομίας. Με άλλα λόγια, το Οικονομικό Σύστημα και τα Οικονομικα Ιδρύματα, είναι μακράν υπεράνω της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Οικονομίας. Ενώ, το ακριβώς αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει.

Οικονομικά: O κόσμος του Χρήματος. Ο κόσμος των Τραπεζών. Ο κόσμος των Νομισματικών Συστημάτων.

Θα έπρεπε να στηρίζουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Οικονομία γιά να κτίζονται σπίτια, διαμερίσματα, εργοστάσια, να κατασκευάζονται αεροπλάνα, να αναπτύσσεται η γεωργία, η κτηνοτροφία και άλλα.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Οικονομία, χρειάζεται να είναι πάντα στην Κορυφή κι ο κόσμος των Οικονομικών πάντα από κάτω, γιά να την υποστηρίζει. Δυστυχώς, σήμερα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Ετσι λοιπόν, σ’αυτή την εκπληκτική μάχη της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Οικονομίας με τα Οικονομικά, τα Οικονομικά έχουν τη δική τους Νικηφόρα Ημέρα! ΚΕΡΔΙΣΑΝ!

Και τώρα, τα Παγκόσμια Οικονομικά, Σάς Καταστρέφουν Ολοκληρωτικά!

Ετσι, αυτό που συμβαίνει σήμερα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει με τον Κακοήθη Ογκο Καρκίνου: Αναζοπύρωση και Μετάσταση. Η οποία Καρκινογόνος Μετάσταση, απειλεί να Καταστρέψει Ολοκληρωτικά και να Σκοτώσει το Σώμα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Οικονομίας..

Εχουν μιλήσει πολλοί γιά την τεράσια Απάτη «Ponzi Scheme» του Bernard Madoff. Ομως, εάν υπήρχε μόνον ο Bernard Madoff, το πρόβλημα δεν θα ήταν τόσο τραγικό. Δυστυχώς, Ολόκληρο το Παγκόσμιο Οικονομικό Συστημα ειναι μια τεράστια Απάτη «Ponzi Scheme!»

Θα σάς πω με απλά λόγια, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτό το σύστημα. Πρόκειται, γιά ένα προβλέψιμο μοντέλλο Πυραμίδας, με τετράπλευρη βάση.

1η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
Σχεδιασμένη Νομισματική Ανεπάρκεια (Planned Monetary Insuffiency).

Το Πραγματικό Χρήμα σε κάθε χώρα: HΠΑ, Αργεντινή, Βραζιλία, Βρετανία κλπ, είναι το Πραγματικό Χρήμα, που εκδίδει το κάθε Κράτος. Δηλαδή, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Σκληρό Χρήμα, όπως λέγεται. Το οποίο στις ΗΠΑ, είναι μιά περίεργη υπόθεση, καθώς, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Federal Reserve Bank) είναι μία Ιδιωτικού Δικαίου Οντότητα.

Οι Κεντρικές Τράπεζες είναι αυτές που εκδίδουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Χρήμα, τα Χαρτονομίσματα Eυρώ, Δολλάρια, Pesos Αργεντινής, κλπ. Το Ολο Σύστημα Απάτης, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει Ποτέ! αρκετό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρήμα, γιά τις ανάγκες της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Οικονομίας..

2η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
Τεχνητά Ανεπαρκές Δημόσιο Χρήμα (Αrtifically Ιnsufficient Public Money) + ΕΠΙΒΟΛΗ Εντοκου Κλασματικού Αποθέματος (Fractional Reserve + Interest Bearing)

Οπου, το Τεχνητά ANEΠΑΡΚΕΣ Δημόσιο Χρήμα, υποκαθίσταται με Ιδιωτικό Χρήμα. Με συνέπεια, το Ιδιωτικό Τραπεζικό Σύστημα, ν’αποκτά τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, γιά την διασφάλιση της ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ Εκδόσεως Δημοσίου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, Σκληρού, Χρήματος..

Εδώ, παρεμβαίνει το Ιδιωτικό Τραπεζικό Σύστημα: Kύριοι της Κυβέρνησης, Στελέχη Εταιρειών, Κυρίες, Κύριοι, Ιδιώτες: «Θέλετε Χρήματα; Kανένα Πρόβλημα. Εμείς, θα σάς δώσουμε!» Oπότε, οι Ιδιωτικές Τράπεζες με το Εντοκο, Τεχνητά «κλασματικό απόθεμα», δανείζουν και χρεώνουν Τεράστια Τοκογλυφικά Ποσά. Γιά κάθε Δάνειο που δίνουν, κερδίζουν ΑΜΥΘΗΤΑ πλούτη από τόκους.

Eδώ, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Σκληρό Κρατικό Χρήμα σε Euρώ, Δολλάρια, Pesos (REAL Money), αντικαθίσταται εγκληματικά, με.. FUNNY Money (Αστεία Λεφτά).
Τα κέρδη των οποίων αυξάνονται με μιά διαστροφική γεωμετρική πρόοδο..

3η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
Επιβολή της “Βασισμένης στο ΧΡΕΟΣ” Οικονομίας (Ιmpose a Debt-Based Economy)

Οι καταναλωτές να είναι ΜΟΝΙΜΩΣ χρεωμένοι. Ν’αγοράζουν τα πάντα με Πίστωση. Με Δάνεια. Εάν οι καταναλωτές χρειάζονται χρήματα, Κανένα Πρόβλημα! Εάν ο Επιχειρηματίας θέλει ν’αποκτήσει τη δική του εργοστασιακή γραμμή, ν’αγοράσει τον δικό του επαγγελματικό χώρο, τα δικά του Κεντρικά Γραφεία, Κανένα Πρόβλημα! Εάν η Κυβέρνηση της Αργεντινής, ή, των ΗΠΑ, χρειάζεται Δάνειο, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ Πρόβλημα! Απλά, και Ωραία Ωραία, θα δανείζεται από τις Ιδιωτικές Τράπεζες..

Εχουμε για παράδειγμα την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία οφείλει πάνω από $10,000,000,000,000 (Δέκα Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ). Οι Επιχειρήσεις οφείλουν περίπου $9,000,000,000,000 (Εννέα Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ). Οι Ιδιώτες οφείλουν άλλα $9,000,000,000,000 (Εννέα Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ). Αυτός, είναι ο εγκλωβισμός ΟΛΩΝ των Αμερικανών στο ΧΡΕΟΣ.

Στη δική μου χώρα, την Αργεντινή, το Κράτος οφείλει $300 Βillion (Tριακόσια Δις, Δολλάρια ΗΠΑ). Κι αυτός, είναι ο εγκλωβισμός ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των Αργεντινών, στο όνειδος του ΧΡΕΟΥΣ ΔΝΤ.

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη, οι πάντες είναι εγκλωβισμένοι στο ΧΡΕΟΣ. Κράτη. Εταιρείες. Ιδιώτες, ΟΛΟΙ χρωστούν Λεφτά. Και τα κρίσιμα ερωτήματα είναι: Σε Ποιούς Χρωστάνε; Και γιατί ο Πλανήτης είναι καταχρεωμένος με αστρονομικά ποσά;

Υπενθύμιση ότι τα.. FUNNY Mοney (Αστεία Λεφτά), είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα. Επειδή, έχουν αυξηθεί μ’έναν τερατώδη τρόπο. Μιλάμε γιά OTC δανεισμούς (Over the Counter Derivative Markets).

Θα σάς δώσω μερικές πληροφορίες των New York Times, του περασμένου Σεπτεμβρίου: «Προ 20ετίας, δεν υπήρχε η Αγορά των «Προϊόντων Δανεισμού» (Derivatives). To 2002, οι Αγορές Δανεισμού Derivatives ανήλθαν στα $102,000,000,000,000 (Εκατόν Δύο Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ).

Kαι από τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν ξέσπασε η κρίση, οι Αγορές Προϊόντων Δανεισμού Derivatives ήταν στα $531,000,000,000,000 (Πεντακόσια Τριάντα Ενα Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ.)»

Aντιλαμβάνεσθε ότι τα Πεντακόσια Τριάντα Ενα Τρις, Δολλάρια ΗΠΑ, αντιστοιχούν με το 10πλάσιο του Παγκοσμίου Ακαθαρίστου Εθνικού Προϊόντος;;

Aντιλαμβάνεσθε ότι τα.. FUNNY Mοney (Αστεία Λεφτά) έχουν κυριολεκτικά αλώσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Οικονομία;;

Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτή ακριβώς είναι η καρδιά του Οικονομικού σας Προβλήματος;;

Αντιλαμβάνεσθε ότι τα ποσά αυτά είναι ιλιγγιώδη κι ότι είναι αδύνατον ν’ ανακοπεί η κερδοφορία τους;;

Δεν υφίσταται «Σχέδιο Διάσωσης» του Barack Obama. Δεν υφίσταται «Σχέδιο Διάσωσης» της FED. Δεν υφίσταται «Σχέδιο των 20 πιό Ανεπτυγμένων Χωρών του Κόσμου» (G20). Ολα αυτά τα Σχέδια δεν υφίστανται, επειδή αφορούν αστρονομικά χρηματικά ποσά.

Η 3η πλευρά λοιπόν της Παγκόσμιας Πυραμίδας Απάτης, μάς επιβάλλει να είμαστε Aπαντες, Ισοβίτες του ΧΡΕΟΥΣ!

4η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
Ιδιωτικοποιείστε τα Κέρδη / Κοινωνικοποιείστε τις Απώλειες (Privatize Profits / Socialize Losses)

Αφορά το Θέμα, στο οποίο Εμείς οι Αργεντινοί, έχουμε γίνει Eιδήμoνες και το οποίο λεγεται: «Ιδιωτικοποίηση των Κέρδους» και «Κοινωνικοποίηση των Απωλειών». Η Απάτη αυτή, έχει συγκεκριμένο μοντέλλο. Γι’αυτό και οι αντιδράσεις του μοντέλλου αυτού, είναι προβλέψιμες.

Εχουμε μάθει ότι όταν η Παγκόσμια Απάτη «Ponzi Scheme» ευημερεί, υπάρχουν παντού διαθέσιμα χρήματα. Εύκολα δάνεια. Εύκολη πίστωση. «Ολοι» κάνουν λεφτά! (Ολoι, εντός εισαγωγικών, βεβαίως). Και καθώς η Απάτη μεγαλώνει, το Ολο Σύστημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε ΟΛΑ «Τα Κανάλια» της Τεράστιας Κερδοφορίας να διοχετεύονται στους ιδιώτες τραπεζίτες, στους ιδιώτες μεγαλομετόχους, και σε Ολους αυτούς, στους οποίους οπωσδήποτε «Πρέπει» να πάνε.

Κι όταν η Απάτη φθάνει σε σημείο Εκρηξης, όπως συνέβη στις 15 Σεπτεμβρίου 2008, και η Ολη Απάτη καταρρεύσει, «Νέα Κανάλια» ενεργοποιούνται Κι έτσι, ΟΛΕΣ οι Απώλειες Κοινωνικοποιούνται είτε μέσω των προγραμμάτων «Διάσωσης» των Φορολογουμένων, είτε, μέσω Εκδοσης Τρισεκατομμυρίων Δολλαρίων από την FED. Χρήματα, τα οποία ουσιαστικά, πληρώνει Ολόκληρος ο Πλανήτης.
Την ίδια ώρα, που ΟΛΑ τα Κέρδη, έχουν ήδη Ιδιωτικοποιηθεί..

Γιατί Εμείς, οι Αργεντινοί, γνωρίζουμε περισσότερα από Εσάς;

Επειδή Εμείς οι Αργεντινοί, έχουμε ήδη ζήσει τους Εφιάλτες της Νέας Τάξης. Είμαι 56 ετών κι έχω βιώσει 3 οικονομικές κρίσεις. Το 1975 στην Αργεντινή. Το 1989, όταν στην Αργεντινή επί ένα χρόνο, είχαμε ΥπερΠληθωρισμό 10,000%! (Δέκα Χιλιάδες τοις Εκατό)! Και το 2002, όταν το Ολο Οικονομικό και Τραπεζικό Σύστημα της Αργεντινής έλιωσε και κατέρρευσε. Ημασταν ουσιαστικά, σε μιά άτυπη κατάσταση εμφυλίου πολέμου.

Κάθε ένας απ’αυτούς τους κύκλους Απάτης, είχε τα δικά του, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ομως, το αποτέλεσμα, ήταν πάντα το ίδιο. Πρώτα, Ολα τα Κέρδη Ιδιωτικοποιήθηκαν και μετά, Ολες οι Απώλειες Κοινωνικοποιήθηκαν. Και η άλλοτε πάμπλουτη Αργεντινή, γινόταν φτωχότερη, φτωχότερη, όλο και φτωχότερη.

Εμείς λοιπόν οι Αργεντινοί, έχουμε δει Ολους τους κύκλους της Απάτης. Επειδή ήταν σύντομοι, με διάρκεια 12-17 χρόνια περίπου.

Ομως, γιά σάς Φίλοι μου, που ζείτε στην Αμερική και την Ευρώπη, οι κύκλοι της Απάτης, πρόκειται να έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Γιά σάς, ίσως ως Μεγάλη Κατάθλιψη να θεωρείται η μαυρόασπρη φωτογραφία του 1929 με τις ουρές ανθρώπων να περιμένουν στη σειρά, γιά ένα πιάτο ζεστή σούπα. Ομως Εμείς, οι Αργεντινοί, έχουμε ζήσει στην Κόλαση. Και γνωρίζουμε πολύ καλά, που και πως, τελειώνουν Ολα..

Γι’αυτό, το φιλικό μήνυμα απ’ όλους Εμάς τους Αργεντινούς είναι:

Εχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα! Επειδή η κατάσταση πρόκειται να χειροτερέψει. Πρόκειται γιά το λεγόμενο «Σχέδιο Α’» και στο οποίο οι Απατεώνες επενδύουν πάρα πολλά λεφτά! Ο Paulson, ο George Bush, ο Βernanke και τώρα ο Obama, έχουν επενδύσει πακτωλό χρημάτων σ’αυτό. To πρόβλημα είναι ότι Εσείς, οι Φορολογούμενοι, θα κληθείτε να πληρώσετε με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Σκληρό Χρήμα, τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τρύπες που δημιούργησαν οι Απατεώνες με τα δευτερεύοντα FUNNY Mοney (Aστεία Λεφτά).

Ομως, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Σκληρό Χρήμα, δεν είναι αρκετό. Και αν επιμείνετε, το Δολλάριο θα γίνει ένα ΥπερΠληθωριστικό νόμισμα. Και στην περίπτωση που το «Σχέδιο Α’» αποτύχει, που θεωρώ βέβαιο ότι θ’αποτύχει, θα δούμε και το «Σχέδιο Β’». Πρόκειται γιά τα ίδια πράγματα + πιθανή αλλαγή του Αμερικάνικου Δολλαρίου.

Ισως, να δούμε το NEO Δολλάριο. Το οποίο θα στηρίζεται στον Χρυσό. Χωρίς όμως να υπάρχει Χρυσός! Θα είναι πιθανώς, ένα είδος Χρυσού σε μυστική μορφή microchip ή, hologram ή, barcode. Κάτι, το οποίο θα είναι απολύτως ασφαλές και απρόσβλητο από επιθέσεις. Αυτός λοιπόν ο νέος Ομοσπονδιακός Χρυσός, θ’αξίζει Νέα $20,000 – $30,000 (Είκοσι με Τριάντα Χιλιάδες Νέα Δολλάρια ΗΠΑ).

Ο Πραγματικός, ο Γνήσιος Χρυσός, θα πωλείται και θ’αγοράζεται προς Νέα $1,000 (Χίλια Νέα Δολλάρια ΗΠΑ). Κι αυτό, θα έχει τρομερές επιπτώσεις παγκοσμίως. Γιατί;;

Επειδή, η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, θα πει: «Eντάξει Αμερικανοί Πολίτες, Εταιρείες μας, Φίλοι και Σύμμαχοί μας. Σάς δίνουμε 1 Παλαιό Δολλάριο, γιά ένα Νέο Δολλάριο. Ολα Καλά!»

Ομως! Γιά τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου στην Ασία, Λατινική Αμερική, Αφρική, θα πουν ότι: Δεν υπάρχουν αρκετά Νέα Δολλάρια γιά όλους. Γι’αυτό, θ’αφήσουμε τις Αγορές «ν’αποφασίζουν»..

Και καθώς οι άνθρωποι στην χώρα μου, την Αργεντινή, στην Αφρική, στη Μέση και Απω Ανατολή θα τρέχουν πανικόβλητοι να ανταλλάξουν τα παλαιά δολλάριά τους με ΝΕΑ, σε τιμές 2:1, ίσως και 4:1. Θ’ανταλλάζουν $10,000 – $20,000 – $30,000 (Δέκα, Είκοσι, Τριάντα Χιλιάδες παλαιά Δολλάρια ΗΠΑ) γιά Ενα ΝΕΟ Δολλάριο ΗΠΑ!!!

Και ποιές θα είναι οι παγκόσμιες επιπτώσεις;; Mε την παρουσίαση του ΝΕΟΥ Δολλαρίου των ΗΠΑ, ουσιαστικά, θα γίνει ΕΞΑΓΩΓΗ των Κολοσιαίων Απωλειών της Αμερικανικής Οικονομίας, σε γεωγραφικά, συγκεκριμένες Χώρες!

Ομως, πιστεύω ότι και «Σχέδιο Β’» θ’αποτύχει. Οπως θ’αποτύχει και το σατανικό «Σχέδιο Γ’», που αυτό σημαίνει: Κλωτσιά, σε Ολόκληρη την Παγκόσμια Πολιτική Σκακιέρα. Σημαίνει, έναν τρομερό, Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως ακριβώς συνέβη το 1939. Επειδή οι ΗΠΑ, όπως έκανε κι η Γερμανία, θ’ακολουθήσουν την στρατηγική εξόδου από τα οικονομικά τους προβλήματα, μέσω του Πολέμου.

Ομως! Αυτή τη φορά, και σε αντίθεση με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που έληξε με την ρίψη της ατομικής βόμβας στο Nagasaki, αυτός ο 3ος ή, 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος (ονομάστε τον όπως θέλετε), Θ’αρχίσει με Πυρηνικά Οπλα και Κανείς Δεν μπορεί να προβλέψει το ΠΩΣ, θα τελειώσει.

Υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος, γιά να κάνουμε πολλά! Κι αυτό, σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι Ανθρωποι Παγκοσμίως και ιδιαίτερα οι Ανθρωποι στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα οι Ανθρωποι στην Ευρώπη, ν’αντισταθούν στους Καταστροφικούς Μηχανισμούς της Παγκόσμιας Elite. Και να καταδικάσουν Ολους τους Υπεύθυνους Καταστροφείς της Παγκόσμιας Νέας Τάξης.

Ετσι μόνο θα σωθούν, Οχι μόνον οι ΗΠΑ... Όχι μόνον η Ευρώπη... Όχι μόνον η Αργεντινή. Θα σωθεί Ολόκληρος ο Πλανήτης Γη.

Σας Ευχαριστώ Πολύ.
Andrian Salbuchi
Ιnternational Analyst (Argentina)
«The Global Financial Meltdown Seen with Argentine Eyes»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ένας άνθρωπος, ο Γκάντι, ελευθέρωσε μια χώρα με τη μη βία. Δεν μπορούμε να ελευθερώσουμε κι εμείς την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρθρογραφος προβαλλει επιχειρηματα,αλλα υπαρχει και μια κινδυνολογια που αν την υιοθετησει καποιος,θα θελει να μετακομισει σε αλλο ηλιακο συστημα!
    Ενας πυρηνικος πολεμος ποιον θα συνεφερε??
    Εκτος και αν οι κερδοσκοποι εχουν τετοιες σωματικες αντοχες που αντεχουν ακομα και την ραδιενεργεια ή τους αρεσει να ζουν για την υπολοιπη ζωη τους κατω απο την γη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]