Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η λογική του 2+2=5


Όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάθε φορά που οι ιμπεριαλιστές καπιταλιστές βρίσκονταν σε αδιέξοδο, ξεκινούσαν παγκόσμιους πολέμους.

Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωσε πολλούς Ευρωπαίους αγρότες, δίνοντας τη θέση τους στη μεταπολεμική βιομηχανική επέκταση. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ανατίναξε ολόκληρη τη βιομηχανία, δίνοντας στους Αμερικανούς την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα για να την ανοικοδομήσουν.

Στη δεκαετία του 1970, άρχισε να λείπει το πετρέλαιο από τη βαριά βιομηχανία και να παθαίνει ασφυξία. Μόλις 20 χρόνια αργότερα, η ΕΣΣΔ πέθανε και οι δυτικοί γύπες μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν γύρω από το πτώμα της.

Από το 2010 η μεγάλη οικονομική δύναμη του κόσμου είναι η Κίνα. Η Ρωσία είναι ανερχόμενη και στρατιωτικά ανίκητη, και ήταν καιρός να ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος.
Ενάντια σε ποιον όμως;

Η επίθεση στην Κίνα θα προκαλούσε μια εξαιρετικά περίπλοκη και παρατεταμένη περιφερειακή σύγκρουση που δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί αν τα απαραίτητα εξαρτήματα γι’ αυτήν έπαυαν να κατασκευάζονται στην ίδια την Κίνα.

Η επίθεση στην Κίνα θα έδινε παράλληλα στη Ρωσία την ευκαιρία να μετατρέψει μεγάλο μέρος της Ευρασίας σε φρούριο που θα ελεγχόταν από τη Ρωσία.

Από την άλλη πλευρά, η επίθεση στη Ρωσία θα ήταν καθαρή αυτοκτονία, διότι οι ΗΠΑ θα εξαϋλώνονταν μέσα στα ίδια τα κέντρα αποφάσεών τους. Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν καλά αυτό. Οι Ρώσοι το γνωρίζουν. Και οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι το γνωρίζουν, όπως και οι Κινέζοι.

Εφόσον λοιπόν ο δυτικός ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός δεν μπορούσε πια να συνεχίσει να τυπώνει άλλο ανύπαρκτο χρήμα και απαιτούσε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η κατάσταση της παγκόσμιας γεωπολιτικής εμπόδιζε τους ηγέτες του να τον ξεκινήσουν, ποια ήταν η λύση;


Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της Τριμερούς Επιτροπής, του Ιδρύματος Ροκφέλερ, του Φόρουμ του Νταβός και των υπόλοιπων οργανισμών των υπερ-πλουσίων;


Θα ξεκινούσατε έναν πόλεμο εναντίον των δικών σας ανθρώπων. Να τι θα κάνατε.


Δεν συμβαίνει λοιπόν καμιά τρομερά φονική πανδημία, αλλά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που τον κήρυξαν οι ίδιοι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές καπιταλιστές εναντίον μας, γιατί δεν μπορούσαν να επιτεθούν εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας.

Και αυτός ο πόλεμος, όπως και ο Δεύτερος, επιβάλλει ως λογικό ό,τι θέλει ο Αρχηγός, δηλαδή οι ιμπεριαλιστές καπιταλιστές, ακόμα και αν θέλουν 2 και 2 να κάνουν 5. Όπως οι Ναζί επέβαλλαν ως λογικό ό,τι ήθελε ο Χίτλερ, δηλαδή οι δυτικοί τοκογλύφοι και βιομήχανοι που ήταν πίσω του.

Εδώ ακριβώς έχουμε φτάσει σήμερα. Να γιατί:

– Ανακοινώθηκε υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό στην Ιταλία. Το 40% που αρνείται να εμβολιαστεί θα απολυθεί; Βάσει ποιας νομοθεσίας, εφόσον ο εμβολιασμός, ως ιατρική πράξη, απαγορεύεται να είναι υποχρεωτικός; Μα γιατί έτσι θέλει ο Αρχηγός. 2+2=5.

– Απαγορεύονται οι πασχαλινές λειτουργίες σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες, ενώ στο μετρό οι άνθρωποι συνωστίζονται. 2+2=5.

– Επιτρέπεται το ψάρεμα με ΙΧ σκάφος μέχρι 8 μέτρα, διότι ένας ερασιτέχνης ψαράς δεν μεταδίδει τον κορωναϊό. Από 8,1 μέτρα και πάνω, ως δια μαγείας τον μεταδίδει, ακόμα κι αν ψαρεύει μόνος του. Άρα, τον μεταδίδει η γεωμετρία του σκάφους του. Μοναδική ανακάλυψη στην ιστορία της γεωμετρίας! 2+2=5.

– Υποχρεωτική η μάσκα στην Ισπανία ακόμα και στο μπάνιο στη θάλασσα. Πώς κολλάει κάποιος κορωναϊό τους άλλους με ζέστη και μέσα στη θάλασσα ακόμα και όταν κολυμπάει μόνος του, ενώ νομπελίστες και άλλοι διακεκριμένοι επιστήμονες λένε το εντελώς αντίθετο; 2+2=5.

– Κατόπιν προσφυγής 83χρονου Γάλλου εμβολιασμένου πολίτη, απόφαση του Γαλλικού Συμβουλίου του Κράτους απαγορεύει τα ταξίδια ακόμα και στους πλήρως εμβολιασμένους. Σε όποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα γίνει αντίστοιχη προσφυγή, οι δικαστές έχουν λάβει εντολή να απαγορεύσουν τις μετακινήσεις και στους πλήρως εμβολιασμένους. Τότε γιατί να εμβολιάζεται ο κόσμος και μάλιστα με πειραματικά εμβόλια; Μα γιατί έτσι θέλει ο Αρχηγός. 2+2=5.

– Οι ξένοι τουρίστες και οι λαθρέποικοι απ’ όλο τον κόσμο μπορούν να έρχονται στην Ευρώπη, οι πρώτοι ακόμα και με πλαστά τεστ που αγοράζουν στο διαδίκτυο, και οι δεύτεροι χωρίς καμία προϋπόθεση εισόδου, ενώ όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες απαγορεύεται να μετακινούνται μέσα στις ίδιες τους τις χώρες. 2+2=5.

– 15 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Γεννηματάς εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις, βρέθηκαν θετικοί στον κορωναϊό. Άρα τα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μετάδοση του ιού. Γιατί τα έκαναν; Μα γιατί εξαπατήθηκαν από τον Αρχηγό, αν και ως ειδικοί της υγείας δεν δικαιολογούνται. 2+2=5.

– Χιλιάδες Ευρωπαίοι νέοι που ήταν έγκλειστοι επί μήνες, αλλά τα κρούσματα αντί να μειώνονταν, αυξάνονταν, μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και την προκλητική συμπεριφορά των πολιτικών που μετακινούνταν ελεύθερα, ξεχύθηκαν στα πάρκα και στις πλατείες των μεγάλων πρωτευουσών, αλλά χτυπήθηκαν ανηλεώς από τα ΜΑΤ, γιατί ο Αρχηγός θέλει να πεθάνουν από την ανεργία και τους εγκλεισμούς. 2+2=5.

Είναι ολοφάνερο ότι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές καπιταλιστές δείχνουν το αποκρουστικό και σατανιστικό τους πρόσωπο, διατάσσοντας όλους τους πολιτικούς της Δύσης να επιτίθενται λυσσωδώς στους ίδιους τους λαούς τους. Οι περισσότεροι τους υπακούν.

Μας κυβερνούν λοιπόν εγκληματικές συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου που έχουν πλέον αποκαλυφθεί χάρη στη διάδοση της πληροφορίας από το διαδίκτυο.

Απατεώνες, ραδιούργοι, ληστές, εκβιαστές, παιδεραστές, κτηνοβάτες, ανώμαλοι και σατανιστές των κάθε λογής Στοών, αποφασίζουν ψυχρά πόσα δισεκατομμύρια ανθρώπους θα σκοτώσουν για να μην χάσουν τα δικά τους προνόμια.

Αν θέλουμε να βγούμε ζωντανοί, πρέπει να τους ανατρέψουμε, δείχνοντας γενικευμένη πολιτική ανυπακοή με κάθε μέσον. Εδώ και τώρα.  

Χρυσούλα Μπουκουβάλα






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]