Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Εντογάν κόβει συνταξιοδοτικά δικαιώματα από τους 103 απόστρατους ναυάρχους


Το αληθινό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν, που μονίμως αναζητά εχθρούς για να καταφέρει να επιζήσει πολιτικά. Αυτή τη φορά τους ανακάλυψε στο πρόσωπο των 103 απόστρατων ναυάρχων, που υπέγραψαν κείμενο, ανησυχώντας για τον δρόμο που παίρνει η χώρα τους με τις κινήσεις και αποφάσεις του σουλτάνου.

Όπως λοιπόν αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ, με εντολή Ερντογάν οι Ένοπλες Δυνάμεις θα «κόψουν» συνταξιοδοτικά δικαιώματα των συγκεκριμένων αποστράτων, ενώ δεν θα έχουν δικαίωμα να μένουν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δεν θα τους παρέχεται φρουρά.

Χαρακτηριστικό του γεγονότος ότι ο Ερντογάν δεν υπολογίζει απολύτως κανέναν νόμο, είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι δικαστές τόσο του Αρείου Πάγου, όσο και του Συμβουλίου Επικρατείας ξεκαθάρισαν ότι η δήλωση των αποστράτων δεν παραβιάζει κανένα νόμο! Φυσικά τα περί ελευθερίας λόγου είναι άγνωστα για τον Ερντογάν, με τον οποίο επιμένουν όχι μόνο να συνομιλούν αλλά και να τον κανακεύουν οι Ευρωπαίοι!






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]