Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Το «αστέρι» της Τουρκίας θα λάμψει περισσότερο αυτόν τον αιώνα


«Αυτός ο αιώνας θα είναι ένας αιώνας που θα λάμψει ακόμα περισσότερο το αστέρι της Τουρκίας» δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες σε τελετή εγκαινίων στον Μαρμαρά, διαβεβαιώνοντας πως η χώρα του θα βγει πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, ενώ έκανε λόγω για «ισλαμοφοβία».

«Η ισλαμοφοβία και η ξενοφοβία που έχουν προσανατολιστεί δεν θα σώσει τις δυτικές χώρες από αυτή την αδιέξοδο που έχουν μπει ειδικά το τελευταίο διάστημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα milliyet και το TRTHaber.

Αναφερόμενος στο μέλλον της Τουρκίας επισήμανε ότι «η χώρα θα βγει από την περίοδο της επιδημίας του νέου κορονοϊού πολύ πιο ισχυρή οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά και διπλωματικά» διότι «μετατρέπουμε τα όνειρά μας σε έργα και τα έργα μας σε πραγματικότητα ένα προς ένα».






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]