Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραδίδουν εθνική κυριαρχία με… φερετζέ τον κορωναϊό


Το Oruc Reis αγναντεύει τη Ρόδο
 

Όσο εμείς είμαστε σε καραντίνα... το Oruc Reis (αν θέλει) θα φτάσει στη... Ραφήνα

Ενώ όλοι ασχολούνται με τον κορωναϊό, το εμβόλιο για τον κορωναϊό, την πίεση στα νοσοκομεία λόγω κορωναϊού, το lockdown 2, το φιάσκο της τηλεκπαίδευσης και το κυβερνητικό αλαλούμ με τα συνεχή είπα-ξειπα, το Oruc Reis δεν έχει σταματήσει να παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Το τουρκικό ερευνητικό μάλιστα, «στα μουλωχτά», έχει βρεθεί τόσο κοντά στη Ρόδο, που σε λίγο θα του κάνουν και… ντελίβερι με τζετ σκι! Σύμφωνα με το τελευταίο στίγμα του, το Oruc Reis το βράδυ της Τετάρτης, βρισκόταν στα ανοιχτά του Κιοταρίου (παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Λίνδο).

Η Τουρκία συνεχίζει με την παρουσία του ερευνητικού της να «μαρκάρει» και να «γκριζάρει» ανενόχλητη περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει χρόνο προφανώς να ασχοληθεί με το Oruc Reis, καθώς είναι απασχολημένη με το να μοιράζει… ατομικές ευθύνες. 

 









Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]