Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανδημία φόβου


Ο κόσμος, όντας απολύτως τρομοκρατημένος και ανήμπορα αιχμαλωτισμένος εις την ψευδή συνείδηση των εξωνημένων και καθοδηγούμενων ΜΜΕ, τα οποία παραπληροφορούν ανεπαίσχυντα την καθημαγμένη κοινή γνώμη, που καθεύδουσα τον νήδυμον ύπνο εκχωρεί εις την Σιδηρά Πολιτεία τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματά της, κεκτημένα αιώνων.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Υπό το αφήγημα της ιδιότυπης δικτατορίας, εργαλοποιήσεως της δημόσιας υγείας, η παγκόσμια ελίτ προλειάνει το έδαφος της παγκοσμιοποιήσεως και της καινοφανούς τάξης πραγμάτων, άμεσοι δε συνεργοί ως προς το ανοσιούργημα τούτο, προδήλως εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, καθίστανται ανυπερθέτως όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ανεξαιρέτως προσχηματικού ιδεολογικού χρωματισμού. Παρελκομένης της φαιάς προπαγάνδας του συστήματος θα αντιληφθεί κανείς διά γυμνού οφθαλμού και εναργούς σκέψεως τον απερίφραστο εμπαιγμό τον οποίο βιώνουμε απαξιωτικά εκ μέρους της κυβερνήσεως αναφορικώς προς τη συμπεριφορά του εν λόγω ιού, λόγω του ότι εκλείπει ο κοινός νους, η αντίληψη στοιχειώδους επίγνωσης διά την κατεύθυνση των πολιτικών πεπραγμένων.

Η πολύφερνη «στοργική» κυβέρνηση, ύστερα από ανηλεείς πλειστηριασμούς, ανενδοίαστες περικοπές σε μισθοδοσία και συντάξεις, πάταξη των αντιφρονούντων διά αμελλητί ασκήσεως ποινικής διώξεως έναντι οιουδήποτε υγιώς διαφωνούντα – ταχθέντα εις τον αντίποδα της τεκούσας παραφροσύνης-, συνιστά μία καταδήλως αντιδημοκρατική πραγματικότητα, η οποία στραγγαλίζει κάθε μορφή διεκδίκησης για ελευθερία του ήθους, συνειδήσεως και σκέψεως. Η φαλκίδευση της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς μας, η άκρατη περιστολή της απρόσκοπτης και κατά βούληση μετακίνησής μας, διά της στανικής κρατικής επιβολής παράνομης παρακράτησης και η άσκηση παράνομης βίας διά της επιβολής της υποχρεωτικής λογοδοσίας στρεβλώνουν άρδην την έννοια του προσώπου και βλάπτουν σοβαρά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η οποία απόλλυται βιαίως. Ο Ελλην πολίτης πάσχει από τον εκζητούμενο κοινόν νου να ερμηνεύσει και ιχνηλατήσει την αλήθεια. Εξ αυτού του λόγου καθίσταται έρμαιο της ανθυγιεινής προπαγάνδας του ανθρωποβόρου συστήματος.

Η εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών γεννά εύλογα ερωτήματα διά την ύπαρξη της κατά περίσταση ή «α λα καρτ» πανδημίας ως πειθαναγκαστική δικαιολογία του παρά φύσιν εγκλεισμού μας, μη υπολογίζοντας η Πολιτεία τις υπέρμετρα ανεπανόρθωτες και δυσχερώς αναστρέψιμες οικονομικές και ηθικές βλάβες, δοθέντος ότι υφιστάμεθα άσκηση καθολικής υποταγής.

Η κυβέρνηση διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο, εφαρμόζουσα εκ διαμέτρου αντίθετα μέτρα εν μέσω κυριαρχίας του ιού, σφραγίζει τις εκκλησίες τις Κυριακές, αφήνει ανοιχτά όλως περιέργως τα κομμωτήρια και σπεύδει να εγκαινιάσει, εν μέσω πανδημίας, τη λειτουργία του τεμένους εις τον Βοτανικό, με ό,τι τούτο συνεπάγεται. Απαγορεύει, επιστρατεύοντας δρακόντεια μέτρα τις στρατιωτικές παρελάσεις, επιτρέπει όμως εις βάρος της προσφιλούς δημόσιας υγείας πορείες άλλων εθνικοτήτων (πορεία του Ιράκ εις το Σύνταγμα άνευ προφυλακτικών μέτρων στις 29-10-2020). Επιπλέον οι αλλοδαποί απολαμβάνουν προνομιακής μεταχειρίσεως εις το κέντρο των Αθηνών, άνευ της επιβεβλημένης μάσκας.

Εις επίρρωσιν αυτής της ακατάληπτης παραδοξότητας, δαπανήθηκε πακτωλός χρημάτων, εν μέσω της πανδημίας, διά τον «Μεγάλο Περίπατο», δίχως να διατεθούν χρήματα διά τη δημιουργία των ΜΕΘ, ωσαύτως διοχετεύτηκαν αμύθητα ποσά δημοσίου χρήματος προς τα ημέτερα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) διά να καλλιεργούν την πανδημία του φόβου προς την πνευματικά πειθήνια και υπάκουη μάζα.

Το πρωί με φίμωτρο, με εκχωρημένη πάσα μορφή ελευθερίας, με καθημαγμένη αξιοπρέπεια, μία ζωή υπό στυγνή αστυνόμευση, βιοπορισμός με επιδόματα, ο αντίλογος και η αιχμηρή άποψη διώκονται ποινικά και προσάπτεται το στίγμα του αντιφρονούντος, το βράδυ εκμαυλισμός με χυδαία σεσηπυία τηλεοπτική ύλη, Ζήτω η Αριστερά της προόδου και η Δημοκρατία, εν όψει και της 17ης Νοεμβρίου, και η εξωνημένη γενιά του Πολυτεχνείου, αδιάτμητο σύγχρονο υποζύγιο των κοσμοεξουσιαστών.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εκτός από την εργαλοποίηση της υγείας,υπάρχει και η εργαλοποίση της ψήφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]