Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύμα φυγής των ξένων επενδυτών! Τι συμβαίνει;



Τις τελευταίες ώρες ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σημάδι χτυπάει την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για μαζικές εκροές κεφαλαίων από τους ξένους επενδυτές.

Προκαλεί μεγάλη απορία η έντονη κινητικότητα ξένων επενδυτών, θεσμικών και ιδιωτών, που φαίνεται ότι αποσύρουν μαζικά τα κεφάλαιά τους από την Ελλάδα. Το φαινόμενο αυτό δεν έχει οικονομική εξήγηση. Τα χάλια της ελληνικής οικονομίας τα γνώριζαν και πριν. Τα χάλια της κυβέρνησης και τις κωμικές προσωπικότητες που είχαν αναλάβει τα ηνία της ανάπτυξης και της οικονομίας, επίσης. Δεν έγινε κάποια αλλαγή το τελευταίο διάστημα ώστε να θεωρήσει κάποιος ότι ανησύχησαν από ενδογενείς παράγοντες.

Αντίθετα, με την ψήφιση του νέου πτωχευτικού που θα εξαθλιώσει τους έλληνες, παρουσιάζεται μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους έχουν κεφάλαια προκειμένου να τα πολλαπλασιάσουν με απόλυτη ασυλία έναντι ακόμα και του Δημοσίου!

Υποτίθεται μάλιστα ότι έρχονται και τα επενδυτικά πακέτα με την περιβόητη βοήθεια από την ΕΕ, που τόσο πολύ διαφήμισε η κυβέρνηση.

Το γεγονός λοιπόν της μαζικής φυγής επενδυτών υπό τέτοιες συνθήκες, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και ανησυχία.
Τι γνωρίζουν και φεύγουν;

Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]