Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εισβάλλει στην Ευρώπη ο Ερντογάν και κανείς δεν μιλάειΗ Τουρκία ανακοίνωσε το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων (το παραλιακό μέτωπο της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου) στα κατεχόμενα. Η ΕΕ ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος.

Οι Ευρωπαίοι εισήγαγαν στα συμπεράσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής το συγκεκριμένο άρθρο. Αμέσως λοιπόν, ο Ερντογάν έσπευσε να το παραβιάσει!


Ο Τούρκος Πρόεδρος λοιπόν εισβάλει στην ίδια την Ευρώπη, παραβιάζοντας βάναυσα τα συμπεράσματά του ανώτατου οργάνου της, της Συνόδου Κορυφής.

Δεν είναι μόνο η εδαφική εισβολή που συνεχίζεται στην Κύπρο, αλλά είναι και η βαθύτατα προκλητική θεσμική εισβολή στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν η Ευρώπη δεν αντιδράσει ακόμα και τώρα, δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]