Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αρμενία: Η Τουρκία επιδιώκει να συνεχίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων


Ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν δήλωσε ότι οι ενέργειες της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν ισοδυναμούν με μια "τρομοκρατική επίθεση" στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ η οποία αποτελεί μέρος της συνέχισης της γενοκτονίας των Αρμενίων.

"Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια αζερο-τουρκική διεθνής τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε ο Πασινιάν στο Sky News σύμφωνα με το Reuters. "Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για πολιτική συνέχισης της γενοκτονίας των Αρμενίων και πολιτική παλινόρθωσης της τουρκικής αυτοκρατορίας".

Σημειώνεται πως κατά τη γενοκτονία των Αρμενίων σκοτώθηκαν 1,5 εκατ. Αρμένιοι από την Οθωμανική Αυτοκρατορία από το 1915 έως το 1923.

Η Τουρκία αποδέχεται ότι πολλοί Αρμένιοι που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με Οθωμανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά αμφισβητεί τα νούμερα και αρνείται ότι οι δολοφονίες ήταν συστηματικά ενορχηστρωμένες και ότι συνιστούν γενοκτονία.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]