Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κομματικός γενιτσαρισμός


Η σωρεία των καταλήψεων ανά την Ελλάδα συνιστά τη μόνιμη γάγγραινα της Μεταπολιτεύσεως, αμάχητο τεκμήριο αλώσεως και αποσυνθέσεως της δημοσίας εκπαιδεύσεως, η οποία έχει καταστεί οχυρό των κομμάτων.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Η δημόσια εκπαίδευση συνιστά ανυπερθέτως μια υποτιμημένη κατάσταση διά τα κόμματα ιδίως της ψευδεπίγραφης Αριστεράς, η οποία σφετερίζεται ανέκαθεν την Παιδεία, επιβουλευόμενη την άγνοια, τη γνήσια και άδολη αντίδραση των ανήλικων παιδιών, στρατεύοντάς τα, κατόπιν ασκήσεως της καταλλήλου πλύσεως εγκεφάλου και φαιάς προπαγάνδας, προκειμένου να τα εκμαυλίσει συνειδησιακά, ούτως ώστε, πειθαναγκασθέντα όντα, να εκτελούν αμελλητί και άνευ αντιλογίας τις καταστροφικές εντολές τους, τόσο ως προς τα ίδια όσο και διά το μέλλον τους.

Η ανενδοίαστη και ανήθικος αυτή πρακτική είναι ιδιαίτατα προσφιλής εις τα ολοκληρωτικά τάγματα των μπολσεβίκων, ήδη από το απώτατο παρελθόν, διά της πρακτικής του παιδομαζώματος και της τακτικής του κομματικού γενιτσαρισμού.

Εν προκειμένω, εργαλειοποιείται το ζήτημα της υγείας και τα σχολεία μετατρέπονται σε αντικείμενο πολιτικής αντιπαραθέσεως ακόμη και διά τους εξοπλισμούς, συνθήματα τα οποία αναμηρυκάζουν ασυνείδητα οι έφηβοι, καθ’ υπαγόρευση των εντολέων-ιθυνόντων νοών της Αριστεράς, οι οποίοι επενδύουν εις το χάος, τη σύγχυση και τη συσκότιση της αλήθειας.

Η πάγια και χρόνια αυτή καταβαράθρωση της δημοσίας Παιδείας συνιστά ανυπερθέτως δόλια ενέργεια της Αριστεράς, διότι πλήττει τη δημόσια Παιδεία, δίδοντας συγκριτικό πλεονέκτημα εις την ιδιωτική Παιδεία, εις την οποία αντικειμενικά έχει πρόσβαση η μειοψηφία.

Δηλαδή, η ψευδώνυμη ανθελληνική Αριστερά, πέραν της διανοητικής λοβοτομής και της σύγχυσης που προκαλεί εις τους εφήβους, υποσκάπτοντας το μέλλον της εκπαιδεύσεώς τους, συνηγορεί, διά των πράξεων και παραλείψεών της, προς την άνθηση της ιδιωτικής Παιδείας, παρά τη φραστική ρητορική, την επωδό και το επιμύθιο δήθεν της διαπρύσιας υπεράσπισης του δημοσίου χαρακτήρα της Παιδείας.

Η κατάσταση της πατρίδας μας έχει τεθεί εις γύψο, καθώς και εις μια φαύλη και αδιέξοδη κατάσταση, διότι η ελίτ, η οποία δεν υπολογίζει ιδεολογίες, εν άλλοις λόγοις, το διεθνές κεφάλαιο, αταλάντευτα, είτε με το αφήγημα του χρεοκοπημένου μαρξισμού είτε με τη ρητορική του θνήσκοντος φιλελευθερισμού, στηρίζει εν προκειμένω την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνηση, θεραπαινίδα προς τη διάλυση των εθνών, των αρχών, των αξιών, καθώς και τη στέρηση της μαζικής δημόσιας δωρεάν Παιδείας, αλλά και την υπονόμευση οιουδήποτε άδολου εγχειρήματος προς μια άρδην θεσμική ανατροπή του υπόδουλου γένους.

Η κυβέρνηση, πάλαι τε και επ’ εσχάτων, μυωπικά προσκολλημένη εις τις ιδεολογικές της αγκυλώσεις, αρνείται να βάλει μια τάξη εις το δημόσιο σχολείο θέτοντας αυστηρώς φραγμό προς τη βαρβαρότητα του συνδικαλισμού προς τα δημόσια σχολεία, τα οποία, έρμαια των κομμάτων και ιδίως της ολοκληρωτικής Αριστεράς, βανδαλίζονται ανενδοίαστα.

Όμως, διά των πράξεων και παραλείψεών της, νοών την αβελτηρία να τροποποιήσουν την κατάπτυστη ύλη της Iστορίας και των Θρησκευτικών, αντί να καθιερώσει προεξαρχόντως την αρχαία ελληνική γλώσσα προς όλες τις εκπαιδευτικές κατευθύνσεις, προκειμένου ο Ελλην να προοδεύσει παγκοσμίως, έχων συλλογικό όραμα πολιτισμικής ανέλιξης, όπως και οι πρόγονοί του, τουναντίον διατηρεί την α-παιδεία και τη μετριότητα προς όλες τις βαθμίδες της εκπαιδεύσεως, δημιουργώντας νεολαία με περιορισμένους ορίζοντες, δίχως εθνική και θρησκευτική συνείδηση, απλώς κομματανθρώπους, άνευ ουδενός οράματος, οίτινες απλώς αναπαράγουν τον ανθελληνισμό και τον κοινωνικό μηδενισμό, στρατευμένοι ασυνείδητα στις τάξεις των υποζυγίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εν κατακλείδι, εάν δεν ανανήψει ο Eλλην εκ βάθρων, η κατάσταση θα οξυνθεί, άνευ ουδεμίας ελπίδας ανακάμψεως.

Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]