Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετακίνηση ρωσικών δυνάμεων στην Αρμενία


Μήπως ήρθε η ώρα της «σύγκρουσης» του Πούτιν με τον Ερντογάν;

Η Ρωσία μεταφέρει τεθωρακισμένα οχήματα, τανκς και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό δια θαλάσσης από τη Μαχατσκαλά (στο Νταγκεστάν), στο Ιράν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατευθύνθηκαν προς την Αρμενία και παραδόθηκαν μέσω των συνόρων Ιράν-Αρμενίας.

Χθες είχαμε τη ρωσική στήριξη στην Ελλάδα για τα 12 μίλια και μια δήλωση του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ ότι η χώρα του δεν θεώρησε ποτέ την Τουρκία «στρατηγικό σύμμαχο», αλλά μόνο «στενό συνεργάτη».

Σήμερα οι Ρώσοι ενισχύουν την Αρμενία με εξοπλισμό.

Μήπως ήρθε η ώρα της «σύγκρουσης» του Πούτιν με τον Ερντογάν;
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]