Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο φιάσκο στην Σύνοδο Κορυφής!


Τον Δεκέμβρη για την Τουρκία και βλέπουμε!
Κανένα μέτρο κατά της Τουρκίας πάλι στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ!

Ολοκληρώθηκε συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ. Πραγματικά όσοι την άκουσαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Τέτοια κυνική ομολογία εξαπάτησης πραγματικά δεν έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια.

Αφού ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κορωναϊό, την κλιματική αλλαγή, ένα σωρό άσχετα θέματα, ακόμα και την Αφρική, αναφέρθηκε τέλος και στην «κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο», όπως γλαφυρά είπε. Για να επιβεβαιώσει αυτό που γράφουμε εδώ και μέρες, ότι το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας δεν υπήρχε ούτε καν ως απλή αναφορά στην Σύνοδο Κορυφής! Και είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ότι ουδεμία απόφαση πάρθηκε για το θέμα της Τουρκίας, το οποίο εντέλει συζητήθηκε με το ζόρι μετά την επιμονή της Κύπρου και της Ελλάδας. Αλλά θα δούμε εάν τον Δεκέμβρη παρθεί κάποια απόφαση!

Δηλαδή, μέχρι τον Δεκέμβρη και με τη βούλα πλέον της Ελλάδας και της ΕΕ, η Τουρκία μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Και τον Δεκέμβρη θα «ξανασυζητήσουμε εάν και εφόσον τεθεί προς συζήτηση» το θέμα πιθανόν κυρώσεων για την Τουρκία.

Μία τρύπα στο νερό δηλαδή, ένα ακόμα φιάσκο, την ώρα που η Τουρκία εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία με ερευνητικά σκάφη, πλωτά γεωτρύπανα και πολεμικά πλοία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]