Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα ύψη η τουρκική προκλητικότητα στον αέρα τον Αύγουστο


Μεγάλος αριθμός αποστολών οπλισμένων σχηματισμών. Δεκάδες οι εμπλοκές

Στα ύψη κινήθηκε η τουρκική προκλητικότητα στον αέρα τον Αύγουστο, βάσει των στοιχείων του ΓΕΕΘΑ όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της έξαρσης στην παραβατική και επιθετική στάση και συμπεριφορά της Τουρκίας.

Βάσει των στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ για τον Αύγουστο (με τελευταία ημέρα που αναφέρεται την 28η Αυγούστου), μέσα στον μήνα που τελειώνει έλαβαν χώρα 203 παραβιάσεις κανόνων εναέριας κυκλοφορίας, 369 παραβιάσεις εθνικού εναερίου χώρου και 41 εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά. Οι είσοδοι οπλισμένων αεροσκαφών/σχηματισμών ανέρχονταν στις 64. Όσον αφορά στις υπερπτήσεις μέσα στον μήνα, ήταν 4.Ακολουθεί ο πίνακας των στοιχείων όσον αφορά στους άλλους μήνες του 2020.
Aξιοσημείωτη είναι η μεγάλη άνοδος των αποστολών οπλισμένων τουρκικών σχηματισμών τον Αύγουστο, υποδεικνύοντας πώς η αχαλίνωτη τουρκική επιθετικότητα αυξάνει τον κίνδυνο για ένα «ατύχημα» με άγνωστες συνέπειες.Κώστας Μαυραγάνης
HuffPost Greece


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]