Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε πειρατείες και ληστείες σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο


«Τη χώρα μας που έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή κανένας δεν θα μπορέσει να την εγκλωβίσει στον κόλπο της Αττάλειας» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος

«Ως τουρκικό έθνος, ούτε παραβλέπουμε τα δικαιώματά μας, ούτε τα χαρίζουμε. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε πειρατείες και ληστείες στη Μεσόγειο και το Αιγαίο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εγκαινιάζοντας στην Κερασούντα τη νέα σεζόν αλιείας 2020-2021.

«Κανείς δεν μπορεί να φυλακίσει τη χώρα μας στις ακτές της Αττάλειας, η οποία έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε πλήρως τα δικαιώματα του έθνους μας και των Τουρκοκυπρίων στις θάλασσες», συνέχισε, ενώ απευθυνόμενος και πάλι προς τη Γαλλία, συνέστησε στον «νταή» Μακρόν να ξαναδιαβάσει ιστορία πριν τα βάλει με την Τουρκία.
powered by Rubicon Project

«Θα συνιστούσα επίσης στους πρώην αποικιοκράτες και τους νταήδες που έρχονται με γκάζια κατά της Τουρκίας να διαβάσουν ξανά την πρόσφατη ιστορία τους», είπε χαρακτηριστικά.


Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι το Oruc Reis συνεχίζει τις έρευνές του με αποφασιστικότητα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τουρκία θα λάβει χαρμόσυνα νέα και στην ανατολική Μεσόγειο, όπως και στη Μαύρη Θάλασσα με την εύρεση του κοιτάσματος φυσικού αερίου.

«Αυτή η ανακάλυψη αποκάλυψε τις πραγματικές δυνατότητες της χώρας μας, που περιβάλλεται από ενεργειακούς πόρους. Πιστεύουμε ότι το κοίτασμα, που έχουμε εντοπίσει, θα φέρει στην επιφάνεια ένα πολύ μεγαλύτερο», δήλωσε.

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]