Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία δοκίμασε τα ραντάρ των S-400 εναντίον μαχητικών των ΗΠΑ


Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε νέες δοκιμές των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400 εναντίον αμερικανικών μαχητικών F-16 και F-4 σε αεροπορική βάση κοντά στην Άγκυρα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA NOVOSTI που επικαλείται δημοσίευμα του Fighter Jets World.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 26 Νοεμβρίου.

Ταυτόχρονα, η Τουρκία, σημειώνεται, ότι αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για πιθανές κυρώσεις σε περίπτωση έναρξης δοκιμών.


Δοκιμές εναντίον των F-35

Από την άλλη υπάρχουν και πληροφορίες ότι οι δοκιμές των πυραύλων δεν έμειναν εκεί.

Όπως μεταδίδει ο βουλγαρικός κυβερνητικός ιστότοπος BulgarianMilitary.com οι δοκιμές επεκτάθηκαν και στα F-22 Raptor και F-35 Lightning II, επικαλούμενος τα Evening Courier και Fighter Jets World. Τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά κρίνοντας από την έλλειψη καταγγελιών, μπορεί να υποτεθεί ότι η χώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τα συστήματα, γράφει το BulgarianMilitary.

Οι δύο συστοιχίες S-400 αναπτύχθηκαν στην αεροπορική βάση Myurt. Δοκιμάστηκαν τουλάχιστον τρεις φορές σε Αμερικανικά μαχητικά. Το πρακτορείο ειδήσεων AviaPro δείχνει ότι όχι μόνο αεροσκάφη F-35, αλλά και πιο αναβαθμισμένα F-22 εμφανίστηκαν στο εύρος ανίχνευσης των συστημάτων.

Τα αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια διαδρομή στη Μέση Ανατολή μέσω του Εύξεινου Πόντου και απευθείας από την Τουρκία σε μια απόσταση 170-200 χιλιομέτρων από την αεροπορική βάση Myurt.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]