Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιρανός antifa προτρέπει λαθρομετανάστες σε... ανυπακοή!


Απίστευτο αλλά το βλέπουμε κι αυτό. Ο Ιρανός μπήκε παράνομα στη χώρα και τώρα που οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να τους στεγάσουν όπως μπορούν, αυτός βρίζει δημόσια την υπάλληλο που θέλησε να βοηθήσει και αποτρέπει τους υπόλοιπους μετανάστες να φύγουν από την πλατεία Βικτωρίας. Δεν τους αρέσει λέει ούτε η Αμυγδαλέζα ούτε θέλουν να πάνε σε άλλο camp στις Σέρρες. Θέλουν σπίτια εκεί στην Αθήνα. Το μόνο που δεν μας λέει είναι αν θέλουν και θέα θάλασσα…

Αντέξαμε να μεταφράσουμε ένα τμήμα μόνο από αυτά που γράφει ο κύριος αυτός στο facebook:

Shiavash Shahabi: Απόψε λοιπόν ήταν μία γυναίκα από τη Διεύθυνση Μετανάστευσης, συνοδευόμενη από αστυνομικούς στην πλατεία Αζαντι (πρώην πλατεία Βικτωρίας καθώς Αζαντι στα περσικά και στα κουρδικά σημαίνει Ελευθερία) για να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πλατεία αλλά κανείς δεν το δέχτηκε και της είπαν πως “Δεν σας εμπιστευόμαστε καθόλου”.

Καταρχήν προσπάθησε να μιλήσει αγγλικά με κάποιους ανθρώπους ωστόσο οι άνθρωποι της απάντησαν με τα λίγα που ήξεραν στα αγγλικά, ότι δεν δέχονται αυτά που λέει. Μία ώρα αργότερα έφεραν έναν ενδιάμεσο. τότε οι άνθρωποι άρπαξαν την ευκαιρία και είπαν ότι επιθυμούσαν και της ανακοίνωσαν ότι δεν θα φύγουν από την πλατεία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τα χαρτιά τους και και να λυθούν οι νομικές τους ανάγκες!


Ο κόσμος της είπε πως “Εμείς μένουμε εδώ, έλα αύριο και φτιάξτε τα προβλήματά μας”. Τους πρότεινε να πάνε σε ένα καλό στρατόπεδο όπως η Αμυγδαλέζα αλλά οι άνθρωποι άρχισαν να τις δείχνουν με τα κινητά τους τηλέφωνα κάποια βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τις συνθήκες στο camp εκείνο και της είπαν ότι εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε εκείνη τη φυλακή.

Μία γυναίκα της είπε πως “Τα παιδιά μας κόλλησαν μόλυνση σε εκείνο το στρατόπεδο σίγουρα δεν πρόκειται να πάμε εκεί”.

Τους πρότεινε ένα άλλο στρατόπεδο στη Βόρεια Ελλάδα και όλοι είπαν ότι “Εμείς δεν πάμε στις Σέρρες”. Κάποιος της είπε ότι υπάρχουν γύρω πολλά άδεια κτίρια όπως τα σχολεία, “Ανοίξτε τα και εμείς θα μείνουμε εκεί μέχρι να λύσετε το πρόβλημά μας“.

Σε ένα σημείο τον άρχισα να της μιλάω εκείνη προσπάθησε να με αποκτήσει και να μην μιλήσει μαζί μου και μου το είπε αυτό αρκετές φορές. Της είπα πως εσύ (σαν Κράτος ή οτιδήποτε) μπορείς και ξοδεύεις 300.000 ευρώ για μία ανοησία για να βάψεις το δρόμο αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να λύσεις το θέμα των ανθρώπων που είναι χωρίς σπίτια;

“Ήσουν στο γραφείο σου όλη τη μέρα και τώρα στις 1:00 που ο κόσμος κοιμάται, ήρθες εδώ να λύσεις το πρόβλημα; Πριν από εσένα ήταν εδώ οι αστυνομικοί που μας απείλησαν, μας πρόσβαλαν και θέλησαν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και τώρα τι μας λες εσύ; Ναι αυτή η ηλίθια και γα@@μένη ρατσίστρια νόμιζε πως δεν μπορώ εγώ ως πρόσφυγας να μιλήσω και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου όπως και αυτά των άλλων ανθρώπων!

Η ανάρτηση του είναι στα αγγλικά και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=698410744048704&id=100016393539063

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αφου εισαι "αντιφασιστας" ,ρε κουραδομαγκα Ιρανε, γιατι θελετε ολοι να ζησετε σε μια

    "φασιστικη" χωρα οπως η Ελλαδα;

    Γιατι δεν θελετε να ζησετε στην "δημοκρατικη" Τουρκια, σαν ομοθρησκοι κιολας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]