Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξάνθη: Συγγενείς ασθενή με κορονοϊό απαίτησαν να τον πάρουν από το νοσοκομείο


Τα αίματα άναψαν και παρενέβη η Αστυνομία

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στην μονάδα Covid-19. Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς ασθενούς με κορωναϊό από τον Εχίνο εισέβαλαν μέσα στο Νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19 αλλά από άλλη ασθένεια.

Ο εν λόγω ασθενής μάλιστα, σύμφωνα με το xanthinea.gr μεταφερόταν εκείνη τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο αντίστοιχο τμήμα κορωναϊού, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Τα αίματα άναψαν γρήγορα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονη αναστάτωση αλλά και ανησυχία στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Τα αίματα άναψαν γρήγορα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα, ενώ τους ζητήθηκε να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό."


    Αυτοι που υπεβληθησαν σε εξεταση δεν ηταν ΑΣΘΕΝΕΙΣ αλλα οι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ετσι οπως

    περιγραφονται στο αρθρο.

    Εδω ομως υπαρχει ενα θεμα:

    Αν ο ασθενης οντως επασχε απο αλλη ασθενεια, δεν θα επρεπε να επιβεβαιωθει απο τον γιατρο

    που εκανε αυτη την διαγνωση;

    Δεν επρεπε οι συγγενεις του ασθενη να τον ενημερωσουν και να απαιτησουν να ερθει και αυτος

    στο νοσοκομειο μαζι τους ή εστω να παρεμβει τηλεφωνικως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]