Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Οι Αμερικανοί δεν εμπιστεύονται τον Τραμπ για τον κορωναϊό


Οι Αμερικανοί εμφανίζονται να χάνουν την εμπιστοσύνη τους σε όσα λέει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πανδημία του κορωναϊού, καθώς σχεδόν όλοι απορρίπτουν τη δήλωσή του ότι η COVID-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί με ενέσεις λευκαντικού ή άλλων απολυμαντικών στους ανθρώπους που έχουν νοσήσει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Ipsos που δημοσιοποιήθηκαν στο Reuters.

Η δημοσκόπηση αυτή πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27-28 Απριλίου και διαπιστώθηκε πως λιγότεροι από τους μισούς ενήλικους στις ΗΠΑ (47%) δηλώνουν ότι είναι «πολύ πιθανό» ή «κάπως πιθανό» να ακολουθήσουν τις συστάσεις του προέδρου Τραμπ για τον κορωναϊό.

Το ποσοστό αυτό είναι μειωμένο κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες από το ποσοστό που δήλωνε ότι θα ακολουθούσε τις συμβουλές του Τραμπ σε έρευνα που έγινε στο τέλος Μαρτίου.


Οι Αμερικανοί δήλωσαν σε ποσοστό 98% ότι δε θα προσπαθήσουν να εμβολιαστούν με λευκαντικό ή κάποιο άλλο απολυμαντικό αν μολυνθούν από τον κορωναϊό. Μεταξύ αυτών ποσοστό 98% των Δημοκρατικών και 98% των Ρεπουμπλικάνων.

Υπενθυμίζεται ότι ιατροί εμπειρογνώμονες καταδίκασαν αμέσως την πρόταση του προέδρου και οι κατασκευαστές απολυμαντικών προϊόντων προειδοποίησαν το κοινό να μην κάνει χρήση. Ο Τραμπ προσπάθησε αργότερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι ήταν σαρκαστικός, αλλά δεδομένης της δημοτικότητάς του σε ορισμένους Αμερικανούς, αξιωματούχοι υγείας εξέφρασαν την ανησυχία ότι οι παρατηρήσεις του θα έπεισαν μερικούς ανθρώπους να δηλητηριάσουν.

Η πλειοψηφία των Αμερικανών δήλωσαν ότι ανησυχούν για το πώς εξαπλώνεται ο κορωναϊός, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων COVID-19 ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας το θάνατο σε περισσότερους από 56.000 ανθρώπους.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, στις ΗΠΑ σε 1.001 ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων 416 Δημοκρατών και 419 Ρεπουμπλικάνων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η δημοσκοπηση απο ποιον πραγματοποιηθηκε;

    Μεσα στην δημοσκοπηση ειπωθηκαν και τα παρακατω;

    "Ο Ιός Covid-19 δεν είναι φυσικός. Πάρτε πίσω το βραβείο Νόμπελ μου εάν κάνω Λάθος, λέει ο Ιάπωνας Καθηγητής Δρ. Tasuku Honjo."

    https://www.ksipnistere.com/2020/04/covid-19-tasuku-honjo.html


    "ΜΕ ΗΡΩΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ"

    https://www.ksipnistere.com/2020/04/blog-post_411.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]