Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος υφυπουργός προκαλεί: Συνθήκες Αουσβιτς στον Έβρο


Ανάμεσα στις πολλές σχετικές τοποθετήσεις τούρκων αξιωματούχων, συγκαταλέγεται και εκείνη του υφυπουργού Εξωτερικών της γείτονος, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει τις συνθήκες στη μεθοριακή γραμμή του Εβρου με το Αουσβιτς

Το κρεσέντο προκλήσεων και ακραίας ρητορικής συνεχίζει η Τουρκία με φόντο τη συρροή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ανάμεσα στις πολλές σχετικές τοποθετήσεις τούρκων αξιωματούχων, συγκαταλέγεται και εκείνη του υφυπουργού Εξωτερικών της γείτονος, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει τις συνθήκες στη μεθοριακή γραμμή του Εβρου με το Αουσβιτς.

Παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο τούρκος υφυπουργός εκτοξεύει πυρά τόσο κατά της Αθήνας όσο και κατά της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


«Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι από το Άουσβιτς, αλλά από το Παζαρκουλέ (σ.σ. τουρκική πλευρά της μεθοριακής γραμμής στην περιοχή των Καστανιών Έβρου). Η Ελλάδα αρπάζει τα χρήματα, τα τηλέφωνα, τις ταυτότητες και τα ρούχα αθώων μεταναστών που περνούν τα σύνορα και τους επιστρέφει. Η Ευρώπη και ο κόσμος παριστάνουν τις στρουθοκαμήλους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος απευθύνεται μέσω της ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς του έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, αλλά και της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]