Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακόμη ένας νεκρός στην Ξάνθη


Στους 23 οι νεκροί από τον κορωναϊό στην Ελλάδα

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωναϊό στη χώρα μας, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο έγινε γνωστό ότι υπήρξε και δεύτερος νεκρό στην Ξάνθη. Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, στρατιωτικό, με καταγωγή από την περιοχή, που φέρεται να μην είχε υποκείμενα νοσήματα και ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το θάνατό του, ο οποίος επήλθε σήμερα το πρωί, ανακοινώθηκε από τον διοικητή της στρατιωτικής μονάδας του κατά τη διάρκεια της πρωϊνής ημερήσιας αναφοράς στο 4ο Σώμα Στρατού στην Ξάνθη, όπου υπηρετούσε με το βαθμό του ανθυπασπιστή. Mε την κατάληξη του ασθενούς ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται σε 23 άτομα.


Σημειώνεται ότι από χθες μπήκε σε καραντίνα και η κοινότητα Εχίνου του δήμου Μύκης στην Ξάνθη. Η έκτακτη κατάσταση θα ισχύσει για δύο εβδομάδες, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή της.

Την τετάρτη ανακοινώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ο πρώτος νεκρός στην περιοχή, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο, και 22ο θύμα του κορωναϊού στη χώρα. Στην περιοχή της Ξάνθης έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ανακοινώθηκαν ακόμα 78 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας το σύνολο των διεγνωσμένων κρουσμάτων από την αρχή της επιδημίας στα 821, από τα οποία νοσηλεύονται τα 134, εκ των οποίων 53 είναι διασωληνωμένα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]