Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως πάμε ολοταχώς σε “στρατιωτικό νόμο”;


Αρκεί ένας κορωναϊός για να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή των πάντων;

Του Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Δίνεται η εντύπωση πως μια/η «γενική δοκιμή» σε παγκόσμια κλίμακα για το πώς οι κυβερνήσεις του κόσμου μπορούν, σχεδόν «μαλακά», αλλά και πολύ σκληρά εάν χρειάζεται, να «ακυρώσουν» εντελώς τους λαούς τους, πώς μπορούν να καθυποτάξουν ολοσχερώς τους λαούς τους.

Πως μπορούν να τους καταντήσουν μια άμορφη μάζα φοβισμένων όντων που βολοδέρνουν μέσα σε πανικό για το σήμερα και αβεβαιότητα για το αύριο. Είναι σε εξέλιξη (η γενική δοκιμή) , έστω και με τη δικαιολογία ότι πρόκειται «για το καλό όλων μας».

Οι δρόμοι άδειοι, τα έρημα πεζοδρόμια, τα κλειστά μαγαζιά, η ελάχιστη κυκλοφορία αυτοκινήτων δημιουργούν ένα κλίμα αποκαλυπτικό, σαν να πρόκειται να γίνει κάτι κακό, κάτι βαρύ, ένα αναποδογύρισμα των ζωών μας, μια νέα, εφιαλτική καθημερινότητα.

Όλοι μέσα στα σπίτια τους, τρέμοντας για τη ζωή τους, για τη ζωή των δικών τους με το μονότονο καθημερινό ρεφρέν της γεωμετρικής προόδου αύξησης των κρουσμάτων και των νεκρών – οι οποίοι τελικά δεν ενδιαφέρουν κανένα κράτος και γίνονται – είναι! – απλά στατιστικοί αριθμοί!

Σαδιστικά, ποιος ξέρει;, ίσως οι κυβερνήσεις να εύχονται κιόλας την «εξαφάνιση» όσο γίνεται περισσότερων γερόντων, μιας και αυτό θα σημαίνει γι’ αυτές λιγότερα έξοδα και λιγότερες συντάξεις.

Οι ανακοινώσεις, ή καλύτερα, τα ανακοινωθέντα – διότι τώρα μόνο σαν «πολεμικά ανακοινωθέντα» φαίνονται – που ακούγονται στη τηλεόραση για τα θύματα δίνονται από εντεταλμένο κρατικό λειτουργό λοιμοξιολόγο, ενώ – δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό – απουσιάζουν επιμέρους δηλώσεις νοσοκομειακών γιατρών/παραγόντων από τα Νοσοκομεία αναφοράς όπου εκτυλίσσονται οι «πρακτικές» εξελίξεις των κρουσμάτων και νεκρών.


Δεν ξέρω κατά πόσο τα στοιχεία που δίνονται κάθε απόγευμα ανταποκρίνονται επακριβώς στις ανά τόπους καταστάσεις. Και αν είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέλεια γνώση τον γεγονότων, έχοντας υπόψη πως αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη ενός εκτεταμένου στην Ελλάδα δικτύου αλληλο-αναφερόμενων περιστάσεων το οποίο διοχετεύει στη συνέχεια σε ένα επιχειρησιακό κέντρο όλες τις ενημερωμένες πληροφορίες για να συντεθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της έκβασης της νόσου.

Μακάρι να υπάρχει αυτό το εξαιρετικό σύστημα μετάδοσης κρίσιμων πληροφοριών σε μια κρίσιμη στιγμή όπως η σημερινή.

Τα πάντα παραλύουν, παρέλυσαν, οι άνθρωποι σχεδόν δεν κουνιούνται, δεν κάνουν πια φασαρίες, δεν διεκδικούν τίποτα, δεν κατηγορούν πια για τίποτα το «λωποδύτη κράτος», δεν αντιστέκονται πια σε τίποτα: ό, τι τους επιβάλλεται, το δέχονται – ό, τι τους διατάσσεται – και το πιο περιοριστικό των δικαιωμάτων τους: — το δέχονται, όχι μόνο, αλλά και το παραδέχονται!

Και βέβαια όλες οι κυβερνήσεις, έμπειρες σε ψυχαναγκασμούς, ξέρουν πως όταν ένας πληθυσμιακός όγκος, ανώνυμος και ακυβέρνητος, διακατέχεται από βαθύ άγχος, υπαρξιακό άγχος, είναι πανεύκολο να χειραγωγηθεί, να ακυρωθούν οι ελευθερίες του, να οδηγηθεί με ευκολία εκεί όπου αυτές θέλουν έχοντας επιπλέον με το μέρος τους την καταπιεστική δύναμη πειθούς και τις κατάλληλες κατασταλτικές δομές όπως και την, απ’ τις ίδιες διαμορφωμένη, κατάλληλη νομική περιοριστική συνδρομή.

Στην ουσία, η μόνη ελευθερία που έμεινε στον κόσμο είναι να μπορεί να τρέφεται (να τρώει) και κάπως να αμύνεται με μάσκες, αντισηπτικά, οινοπνεύματα και τοιαύτα.

Το να κυκλοφορείς στους δρόμους και για έναν απλό περίπατο, και εκεί όπου είναι ερημιά, γίνεται αιτία σοβαρής «προειδοποίησης», τώρα, μάλλον και απροειδοποίητης σύλληψης, λίαν προσεχώς.

Επ’ αυτού, παρενθετικά και «από περιέργεια», είναι ενδιαφέρον να γνωρίσουμε (βλέπε ΕΔΩ) τί είχε γίνει στη Κέρκυρα στις 24.12.1815, παραμονή Χριστουγέννων, όταν με Προκήρυγμα του Τενέντε Στρατάρχου James Campbell, με αφορμή «μια κολλητική αρρώστια (που) εφανερώθη» στο νησί και η οποία «έδειξεν ένα χαρακτήρα πολλά ύποπτον και κάθε προφυλάξεως άξιον με τα πλέον ογλίγωρα και δραστήρια μέσα», το «Εφορείον της Υγείας» αποφάσισε όπως «διακώψομεν κάθε ανταπόκρισιν της περιοχής του Λεύκιμου με κάθε άλλο μέρος της Νήσου, περιορίζοντάς την με έναν κύκλο πεζών στρατευμάτων», έτσι ώστε «κάθε άνθρωπος, οποιουδήποτε βαθμού ή καταστάσεως, χωρίς την παραμικρήν εξαίρεσιν, πρέπει να κάμει άκραν υποταγήν εις την τοιάυτην μας επόφασιν, ηξεύρωντας ότι, εάν κάμει διαφορετικά, πρέπει να παιδεύεται αυστηρώς».

Σήμερα άλλαξε τίποτα;

Σχεδόν ξεχάστηκε ο Έβρος με τους αφηνιασμένους (ντοπαρισμένους) δήθεν «πρόσφυγες» που με το ζόρι και τη βία απαιτούν να τους δοθεί η «ελληνική ανθρωπιστική φιλοξενία» και γι’ αυτό ξεχύνονται σαν βάρβαρες ορδές με μίσος θέλοντας να ξηλώσουν τα συρματοπλέγματα, να τα κάψουν, να τα κόψουν, με τα πρόσωπα καλυμμένα, ρίχνοντας αβέρτα βόμβες μολότοφ που τους τα προμηθεύουν οι «φιλεύσπλαχνοι» Τούρκοι.

Και δεν βλέπουμε σχεδόν πια τις φουσκωτές βάρκες που ξεφορτώνουν στα ελληνικά νησιά εκατοντάδες αφρικανούς και ασιάτες αυστηρά μουσουλμάνους, ούτε και ένα ολόκληρο τουρκικό πλοίο με τουρκική σημαία γεμάτο λαθρομετανάστες που έφτασε ούτε λίγο ούτε πολύ ως τη Κέα και κανείς δεν το είχα πάρε χαμπάρι από το ελληνικό πολεμικό ναυτικό περνώντας ολόκληρο το Αιγαίο!!

Όλα αυτά έγιναν πια δευτερεύοντα. Μήπως έγιναν ξαφνικά φιλικές επισκέψεις που μας χαροποιούν;

Η εντύπωση είναι πως κάτι μοιραίο συμβαίνει, σαν κάτι που «έπεσε απ’ τον ουρανό» πάνω στα κεφάλια μας, από μόνο του ήρθε για να μας «αλλάξει τα φώτα», κάτι σαν παρθενογένεση, απ’ το τίποτα.

Ποιος, λ.χ. να θυμάται, αν ποτέ το έμαθε, πως το 2015 ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς «είχε προφητεύσει» ότι μια «ενδεχόμενη επιδημία κορωναϊού μπορεί να στοιχίσει στη παγκόσμια οικονομία μέχρι και τρία τρισεκατομμύρια και να αφήσει πίσω της ακόμη και δέκα εκατομμύρια νεκρούς»;

Όλα αυτά (και άλλα) ο Γκέιτς τα είχε πει για να επισημάνει την δυνατότητα να βρεθεί χωρίς έλεγχο μια επιδημία κορωναϊού, και την εκτεταμένη αδιαφορία και αμέλεια των κυβερνήσεων στα θέματα υγείας των λαών των – αμφότερες σήμερα καταστάσεις-πραγματικότητες που δημιουργούν εκατοντάδες νεκρούς – ή λέγοντάς τα είχε στο νου την εξέλιξη ενός συγκεκριμένου σχεδίου, αυτός ο φανατικός οπαδός της παγκοσμιοποίησης,, που εκείνη τη στιγμή επωάζονταν;

Και, ακόμη πιο εφιαλτικό, ποιος έμαθε ποτέ για το πείραμα που το ίδιο 2015 παρήγαγε έναν επικινδυνέστατο ιό συνδυάζοντας έναν ιό νυχτερίδων με τον ιό του SARS, δηλαδή έναν υβριδικό ιό, ένα ιό με απρόβλεπτη επιθετικότητα, για τον οποίο δεν γνωρίζαμε τότε και δεν γνωρίζουμε ακόμα κανένα φάρμακο ικανό να τον δαμάσει;

Γι’ αυτό το πείραμα είχε δημοσιευτεί – απ’ ό, τι διαβάζουμε – στις 13 Νοεμβρίου 2015 ένα άρθρο, ίσως και μοναδικό, το οποίο κανείς δεν θυμάται και μάλλον πολύ λίγοι γνώρισαν, διάβασαν, και ακόμη περισσότερο τους έβαλε ψύλλους στ’ αυτιά, ιδίως σε κυβερνήσεις, εκτός της αμερικανικής που το γνώριζε.

Και όμως αυτό το άρθρο φαίνεται πως αναφέρθηκε και στην επιθεώρηση Nature Medicine απ’ τους ερευνητές στις ΗΠΑ, Ελβετία και Κίνα που είχαν δημιουργήσει τον ιό υποστηρίζοντας πως αυτός ο ιός, με όνομα SCH014, «μπορεί να προσβάλλει ανθρώπους, κάτι για το οποίο οι επιδημιολόγοι θα πρέπει να επαγρυπνούν».

Κι ούτε κανείς, απ’ ό, τι φαίνεται, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στις δηλώσεις του Simon Wain-Hobson, ιολόγο του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι, ότι: «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις»!

Μήπως, εκείνο το ίδιο 2015, ο Μπιλ Γκέιτς αναφερόταν στον κορωναϊό με όνομα (τότε) SCH014; Μήπως είχε μάθει κάτι γι’ αυτόν και το είπε en passant, πολύ πιθανόν μη μπορώντας, σαν καλός άνθρωπος που είναι, να πιστέψει πως θα γινόταν κάποια μέρα να «αμοληθεί» ένα τόσο τρομακτικό κακό με όνομα COVID-19;

Αλλά τί να πούμε, απ’ την άλλη μεριά – άκρον άωτον της ασυνειδησίας – για εκείνους τους «επιστήμονες» οι οποίοι δεν έλειψαν να τονίσουν πως η δημιουργία αυτού του ιού υπήρξε χρήσιμη (για την ανθρωπότητα) γιατί έτσι «συνειδητοποιήσαμε» πως «ένας νέος ιός της νυχτερίδας μπορεί να είναι έτοιμος να προκαλέσει ανθρώπινες επιδημίες»!! (για όλα τα παραπάνω, βλ. iEpikaira, 13.3.2020).

Σήμερα, μετά απ’ ό, τι γίνεται σε 195 χώρες (η «πραγματικότητα» πολλών εκ των οποίων ωστόσο δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί στις αληθινές διαστάσεις της), ποιος μπορεί να μας πει με απτή υπευθυνότητα ότι η επιδημία που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο δεν οφείλεται σε κάποιον ή σε κάποιους απ’ τους οποίους «ξέφυγε» ο ιός,
ή, ακόμη χειρότερα, ηθελημένα «του ξέφυγαν» στα πλαίσια ενός σχεδίου («σατανικού», όσο θέλετε) διαμόρφωσης σε παγκόσμια κλίμακα μιας δημογραφικής και οικονομικής κατάστασης στα μέτρα κάποιων «ενδιαφερόμενων», κι ας φαίνεται αυτό ακραίο έργο σαν επιστημονικής φαντασίας!

Έως τώρα ο COVID-19 – για τον οποίο ο Έλληνας επιδημιολόγος Ιωάννης Ιωαννίδης μας λέει πως έχει θνητότητα μέχρι 8% μικρότερη από τους άλλους γνωστούς κορωναϊούς που κυκλοφορούν – προκάλεσε τις μεγαλύτερες απώλειες σε ανθρώπινες; ζωές και σε ιατρικό επίπεδο στην Ευρώπη, ειδικά στη δυτική και εντονότερα σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία), στη Κίνα και στο Ιράν.

Όσο για τον αντίκτυπο στις οικονομίες, ειδικά στις; χώρες της Ευρώπης (η μόνη Γερμανία ως τώρα «σώζεται),κ είναι ακόμη νωρίς για αντικειμενικές προβλέψεις. Ένα όμως είναι βέβαιο: οι πιο «κτυπημένες» χώρες θα υποβιβαστούν τρομερά και θα χρειαστεί μεγάλος κόπος για να ορθοποδήσουν πραγματικά και να γίνουν όπως ήταν.

Επίσης όλα αυτά τα lock-down που θεσπίστηκαν εάν συνεχίσουν για κάποιους μήνες, με την ζωή που σταματάει σε μεγάλο βαθμό, κανείς δεν ξέρει ποιες δυσάρεστες επιπτώσεις θα έχουν στην οικονομία στις χώρες, αλλά και πόσο θα διακυβεύσουν ως και δισεκατομμύρια ανθρώπους!

Και ενώ δεκάδες εργαστήρια εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν κάποιο φάρμακο ή εμβόλιο που θα σταματήσει την επιδημία, με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς ποια θα είναι η συνέχεια, δοθείσης και της απειθαρχίας πολλών πληθυσμών στις εντολές των κυβερνήσεων για «αμυντική» παραμονή κατ’ οίκον..

Εκείνο που μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια είναι ότι ο κόσμος ξύπνησε απ’ το λήθαργο όπου βρισκόταν και απευθείας βρέθηκε σε έναν εφιάλτη!

Το πιο άσχημο – και μακάρι να διαψευστούμε – είναι μήπως αυτό το «ξύπνημα» δεν προϊδεάζει και δεν προβλέπει μια επιτέλους νέα, δημιουργική, συλλογική, ανανεωτική αντίδραση και ανάταση, αλλά μια άλλη υποβάθμιση των ελευθεριών, των κινήσεων, των προσδοκιών ζωής και ανάπτυξης, υποβάθμιση και ματαίωση δίχως ημερομηνία λήξης, δίχως ορατή έξοδο απ’ το σκοτεινό τούνελ σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι κυβερνήσεις των οποίων «παίρνουν μέτρα» για να «αναχαιτίσουν», λένε, έναν εχθρό πολύ επικίνδυνο, λένε, που όμως σκοτώνει, βάση των αναλύσεων, μόνο το 6 με 7% των «κτυπημένων», λένε!

Κανονικά, με τέτοια ποσοστά, θα μπορούσαν να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Και να τα παραλέμε κιόλας, αν και, έτσι όπως πάει η κατάσταση, πουθενά δεν φαίνεται το πότε θα υπάρξει η αποκατάσταση των ελευθεριών και δικαιωμάτων των πολιτών που τώρα «παγώνουν» και «σβήνονται» από τα Συντάγματα.

Οπότε: Κορωναϊός vs Σύνταγμα = 100-0! Για καλό και για κακό, μας λένε!

Άντε πήγαινε να βρεις άκρη!.

ΥΓ. 1. Μετά απ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πως οι «συμπτώσεις» γι’ αυτόν τον κορωναϊό είναι πολλές και πολύ παράξενες. Ας τις δούμε:

1) Ο Μπιλ Γκέιτς σε μια συζήτηση στο network Reddit στις 19.3.2020 μας μιλάει για «κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για όποιον έχει αναρρώσει από τον ιό» ή έχει κάνει το σχετικό εμβόλιο. Κατά κάποιο τρόπο ο Γκέιτς συμπληρώνει έτσι ό, τι είχε πει το 2015 προτείνοντας και μια «λύση» που ήδη φαίνεται να βρίσκεται «στα σκαριά»!
2) Στις 18.10.2019 το Ίδρυμα John Hopkins, στη Νέα Υόρκη, μαζί με το ίδρυμα Bill / Melinda Gates οργάνωσαν το World Economic Forum όπου και εκτέθηκαν σενάρια μιας πιθανής πανδημίας.
3) Λίγο αργότερα, τον Νοέμβριο 2019, εμφανίστηκε το πρόβλημα με τον Covid-19 στο Ουχάν της Κίνας.
4) Στον νέο ελληνικό ποινικό κώδικα που κυρώθηκε 6 μήνες πριν απ’ την εμφάνιση του κορωναϊού, συμπεριλήφθηκαν, έτσι, ξαφνικά, διατάξεις περί «ατομικής ευθύνης» για περιπτώσεις που κάποιος «παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος» προκαλώντας «τη διάδοση μιας μολυσματικής ασθένειας», με ποινές που, ανάλογα με την βαρύτητα, μπορούν να φτάσουν και στα ισόβια!(αρθ. 285).

Κάτι συμβαίνει λοιπόν, κάτι γίνεται το οποίο, από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του, δεν δείχνει να είναι και τόσο αγαθό!.
Και κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ να ερευνήσει να βρει τι ετοιμάζεται πίσω από τα παρασκήνια, το πρώτο μέρος του οποίου φαίνεται να είναι ο παρόν κορωναϊός;

To Ron Paul Institute σχετικά με τις κυβερνητικές πολιτικές δραστικού περιορισμού των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων με την δικαιολογία του κορωναϊού, μιλάει για «φανερή προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης… και για συνειδησιακό έλεγχο των πολιτών εργαλειοποιώντας τον κορωναϊό: «Οι κυβερνήσεις υπερδιογκώνουν την απειλή… για να περιορίσουν όλο και περισσότερο της ελευθερίες μας».

Απ’ την άλλη πλευρά πολλές χώρες υιοθέτησαν αναίτια δρακόντεια μέτρα (δήθεν για περιορισμό μόλυνσης ανθρώπων από τον ιό) μολονότι «δεν έχουμε αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία για τον ακριβή αριθμό ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό», δηλώνει ο καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης του Stanford University.

Συμπτώσεις παράξενες και άγνοια επιστημονική πολλών σημαντικών στοιχείων συμπίπτουν στο να μας δοθεί η εντύπωση πως αυτή η σίγουρα προκληθείσα πανδημία θεωρήθηκε, από κάποιους, που «εποπτεύουν» τον κόσμο, αναγκαία ώστε να «εφαρμοστούν μέθοδες περιορισμού των βασικών ανθρωπίνων ελευθεριών με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως οι ίδιοι οι πολίτες τις έχουν οικειοθελώς αποποιηθεί!

Αυτό σημαίνει ή προϋποθέτει πως επειδή θα ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί μια άλλη «ικανή» δικαιολογία, βρέθηκε ο κατάλληλος κορωναϊός Covid-19 για να πραγματοποιηθούν οι σκοποί αυτοί, αδιαφορώντας παντελώς εάν γι’ αυτή τη πραγματοποίηση επρόκειτο και θα έπρεπε να «θυσιαστούν» δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, ίσως με το «ελαφρυντικό» ότι ως επί το πλείστον θα ήταν ηλικιωμένοι ή και φορτωμένοι με προβλήματα υγείας, και στις δυο περιπτώσεις πάντως «βάρη» για τα κράτη που θέλουν να τους ξεφορτωθούν (για όλα βλ. iEpikaira 22.3.2020).

Ίσως «ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», θα πει κάποιος, ναι, «φαντασίας», αλλά όμως και «επιστημονικής», όπως «επιστημονικός» είναι και ο κορωναϊός που «ξέσπασε»!

ΥΓ. 2 ΗΠΑ και Κίνα αλληλοκατηγορούνται για την αιτία και την εξάπλωση του κορωναϊού. Αυτό σημαίνει πως, επειδή αποκλείεται στη μια πλευρά να είναι όλοι άγγελοι και στην άλλη όλοι διάβολοι, εμμέσως θα πρέπει να συμπεράνουμε πως αυτοί οι δυο είναι, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, οι υπαίτιοι για ό, τι έγινε και γίνεται.

Όμως, «ενός κορωναϊού μύρια κακά έπονται»: πολλά ψιθυρίζονται για «στρατιωτικούς νόμους», για ασφυκτική αστυνόμευση, για υποχρεωτικό εμβολιασμό, για καταλυτικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, για αναγκαστικές καταστάσεις υποβάθμισης των λαών.
Δεν ξέρω αν οι σημερινές δραστικές απαγορεύσεις και οι πρωτοφανείς περιορισμοί σε όλες τις δραστηριότητες των πολιτών (διόλου απίθανο προσεχώς να τεθούν περιορισμοί και στο internet) με το πρόσχημα της καταπολέμησης του κορωναϊού σημαίνουν ότι οι λαοί όλου του κόσμου (είπαμε: σε 195 χώρες εξαπλώθηκε δίνοντας την εντύπωση πως παντού στον αέρα γέμισε μολυσματικούς κορωναϊούς!) θα υποστούν μια άνευ προηγουμένου deminutio capitis.

Μήπως είναι ο προάγγελος της ίδρυσης, στον «κόλπο» της (μιας) παγκοσμιοποίησης που έδειχνε τελευταία να παραπαίει, μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης», όσο φανταστικό αυτό μπορεί να ακούγεται.

Πάντως ήδη δυόμιση δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν τεθεί υπό περιορισμό – δηλαδή έχουν ακινητοποιηθεί – σε όλο τον κόσμο» μη πάθουν» κορωναϊό! Μια εξαιρετική «λύση», δίχως αμφιβολία.

Και παραδόξως έχουν από καιρό σχεδόν σταματήσει και τα «ραντίσματα» απ’ τον ουρανό από άσπρα αεροπλάνα χωρίς διακριτικά! Και εμφανίστηκε ο ιός! Και ο φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς σαν να «κολυμπάει» στα θολά νερά του ιού.

Μακάρι να διαψευστούν όλοι οι φόβοι, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα, με όλη την αισιοδοξία που διαθέτουμε.

HellasJournal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. @STAKAR.@ Αυτοί που φοβούνται την στιβαρή Κυβέρνηση είναι οι παρανομούντες,οι κακοποιοί κ λοιπά
    περιθωριακά άτομα . Οι απλοί πολίτες ,οι οικογενειάρχες,οι νοικοκυραίοι αυτού του
    τόπου που καθ΄όλη την διάρκεια της ιστορίας κράτησαν όρθιοι την Πατρίδα δεν έχουν
    τίποτε να φοβηθούν . Ήδη έχουμε "δημοκρατία" κατ ΄όνομα ενώ κανονικά έπρεπε
    να το ορίσουμε : ρουσφετοκρατία,κλεπτοκρατία,αναξιοκρατία και βάλε .Όσα χρόνια
    ζω από την δεκαετία του 50 κ μετά δεν γνώρισα ποτέ αυτήν την περιβόητη "δημοκρατία".
    Αφήστε τα κλάματα για την "παρθενίαν της (σ)όρνης " . "τύποις μεν δημοκρατία
    κέκληται,ουσία δε η του ενός ανδρός αρχή " πάρτε κ ολίγον Θουκυδίδη για να
    δέσει το γλυκό ! Πάντοτε με καλήν προαίρεσιν κ να είσθε καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]