Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: 30 νεκροί επειδή ήπιαν οινόπνευμα για να σωθούν από τον ιό


Στους 30 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη από “κατανάλωση καθαρού οινοπνεύματος”, ενώ 20 ακόμη βρίσκονται στην εντατική. Στην Κωνσταντινούπολη κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλά άτομα αναφέρεται πως δηλητηριάστηκαν, καθώς για να προφυλαχθούν από τον νέο ιό, ήπιαν το αποκαλούμενο “σπίρτο” ποτό που γίνεται με καθαρό οινόπνευμα το οποίο πρώτα το έβαλαν πάνω στο σώμα τους και μετά το ήπιαν.

Στους 30 έφτασαν αυτοί που έχασαν την ζωή τους σε Ζειτινμπουρνού, Μπασάκσεχιρ, Εσενγιούρτ, Γκιούνγκιορεν, Φατίχ, Μπαγτζιλάρ, Κιουτσουκτσεκμετζέ, Ατάσεχιρ και Μπειλίκντουζου. Από αυτούς που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, 20 εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.


Από τους 29 που συνελήφθησαν στα πλαίσια της έρευνας, οι 18 και στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί στα δικαστήρια και από αυτούς οι πέντε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ οι 13 είχαν απελευθερωθεί. Οι αρμόδιοι προειδοποίησαν, καταρχήν τους καταγόμενους από το Τουρκμενιστάν αλλά και όλους τους πολίτες, να μην καταναλώνουν καθαρό αλκοόλ ή ποτά μπόμπες, με σκοπό να προστατευτούν από τον νέο ιό ή άλλες ασθένειες.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]