Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρετανία: Θετικός ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον


«Μαζί θα το νικήσουμε» αναφέρει ο Βρετανός πρωθυπουργός σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με ανακοίνωση από την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. «Τις τελευταίες 24 ώρες έχω αναπτύξει ήπια συμπτώματα και έχω βρεθεί θετικός στον κορονοϊό», δήλωσε ο Τζόνσον.

Εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε: «Μετά από ήπια συμπτώματα που εμφάνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, έκανε το τεστ για κορονοϊό με την προσωπική συμβουλή του Chief Medical Officer της Αγγλίας, καθηγητή Chris Whitty. Το τεστ διεξήχθη στο Νο 10 (η κατοικία του πρωθυπουργού) από το προσωπικό του NHS και το αποτέλεσμα της δοκιμής ήταν θετικό. Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, ο πρωθυπουργός απομονώθηκε στην Downing Street. Συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης στον πόλεμο κατά του κορονοϊού».


Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν από λίγα λεπτά, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι είχε αναπτύξει ήπια συμπτώματα τις τελευταίες 24 ώρες και εξέτασε θετικά για κορονοϊό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών έχω αναπτύξει ήπια συμπτώματα και έχω βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Είμαι πλέον απομονωμένος, αλλά θα συνεχίσω να είμαι ηγέτης στην κυβέρνηση μέσω τηλεδιασκέψεων σε αυτόν τον πόλεμο κατά του ιού. Μαζί θα το νικήσουμε αυτό. #StayHomeSaveLives »


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η ανοσία της αγέλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι πολιτικαντηδες πεφτουν "θυματα" του κορωναϊου, αυτοματως ηρωοποιουνται και κερδιζουν σε

    δημοτικοτητα!

    Οσα ψωνια της τηλεορασης πεφτουν "θυματα" του κορωναϊου γενικοτερα,αποκτουν περισσοτερη "δοξα"

    και εμφανιζονται ακομα πιο "διασημοι"!

    Μεχρι που θα φτασει αυτο το καραγκιοζιλικι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]