Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαχτσελί: «Να είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε στην Δαμασκό»


Γράφει ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί πριν από λίγο κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να εισβάλει στη Δαμάσκο.

«Η Τουρκία πρέπει να αρχίζει να ετοιμάζεται για εισβολή στην Δαμασκό» δήλωσε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του και αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί λόγω Ρωσίας εκτός εάν ο Μπαχτσελί έχει τάσεις αυτοκτονίας διότι η Μόσχα ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες «θεμελιώδεις» αλλαγές στην Συρία.Όπως δήλωσε ο «Γκρίζος Λύκος» του Ρ.Τ.Ερντογάν «Η πηγή της αναταραχής είναι ο Άσαντ. Η Ρωσία δεν είναι εμπιστοσύνης. Είναι πραγματική μας ευχή ότι η τουρκική κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τις συμφωνίες με την Ρωσία. Οι μάρτυρές μας βρίσκονται στους ώμους της Ρωσίας. Ήδη ο Ερντογάν πρέπει να σχεδιάζει να μπει στην Δαμασκό. Η Συρία θα καεί, η Ιντλίμπ είναι καταδικασμένη, σκληρέ Άσαντ. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Τούρκος δεν έχει κανέναν φίλο παρά μόνο άλλον Τούρκο. Ο Άσαντ είναι εγκληματίας πολέμου και πρέπει να λάβει την τιμωρία που του αξίζει.» .


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]