Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταυτοποίηση μεταναστών: Αποφάσισε να φύγει πρόωρα ο Κυριάκος;


Οι τραγελαφικές καταστάσεις στα κέντρα δήθεν ταυτοποίησης έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο. Κάθε Αφγανός Καλασνικοφόρος δολοφόνος διακινητής οπίου δηλώνει κάτοικος downtown Δαμασκού, κατατρεγμένος και αβοήθητος, Σύρος εδώ και χιλιετίες. Οι πράκτορες των ΜΚΟ τους εκπαιδεύουν να πουν αυτά που πρέπει για να πάρουν άσυλο. Το αποτέλεσμα είναι να καθίσταται εντελώς αναξιόπιστο το σύστημα ταυτοποίησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και, ως εκ τούτου, οι ευρωπαίοι να θεωρούν την Ελληνική Δημοκρατία αναξιόπιστη και κατάλληλη για ανθρώπινη χωματερή.

Γιατί άραγε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέλει αυτό το ρόλο για τη χώρα;

Είναι προφανές ότι η πλήρης απαξίωση του κράτους-μέλους σε επίπεδο failed state εξυπηρετεί τη Γερμανία, η οποία ΘΕΛΕΙ να περάσει στο επόμενο στάδιο: αρχικά η επιτροπεία μέσω μνημονίων, μετά η δανειακή των 99 ετών, και μετά η πλήρης κατάλυση του Συντάγματος «λόγω εσωτερικής ανικανότητας να παραχθεί εθνικά βιώσιμη διαχείριση των κρατικών θεμάτων».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως γιατί να θέλει κάτι τέτοιο;


Είναι προφανές ότι η Γερμανία ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ να δίνονται εντολές από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΕ προς την Ελληνική Δημοκρατία να συνεχίζεται η ταυτοποίηση με τον ίδιο -αποτυχημένο για την Ελλάδα, πετυχημένο για τη Γερμανία και τους πράκτορες-διακινητές λαθροεισβολέων- τρόπο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως γιατί να θέλει κάτι τέτοιο;

Δεν είναι λοιπόν γενικό το πλαίσιο, ούτε ασαφείς οι διαδικασίες ή οι προθέσεις.

Είναι πλέον ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ το ζήτημα.

ΥΓ. Για να μην κατηγορηθούμε ως «άγονοι φωτιστές του αδιεξόδου», ενημερώνουμε το ποίμνιό μας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον τρόπο επίλυσης του ζητήματος. Είναι ο ίδιος που εφάρμοσε, κατόπιν καθοδήγησης της ίδιας πεφωτισμένης πηγής, και ο Τραμπ - ναι, ναι, αυτός που, σύμφωνα με τις ΔημοκρατικοΓερμανικές συμβουλευτικές πηγές, θα έχανε από την Κλίντον, θα διασυρόταν στα midterm, θα ξεφτιλιζόταν λόγω καθαίρεσης, και τα λοιπά... και τώρα, μέχρι και η Δημοκρατική Καθημερινή έγραψε ότι θα ξαναβγεί... Εκτός κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να φύγει πρόωρα...

Anaconda
AntiNewsΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]