Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: Ο Ερντογάν έχει ανοικτή πρόσκληση να επισκεφθεί το Κρεμλίνο


Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έχει πρόσκληση να επισκεφθεί το Κρεμλίνο, την οποία και δεν την έχει απορρίψει, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA NOVOSTI.

Ο Ερντογάν επανέλαβε χθες από την Ουκρανία ότι η Άγκυρα δεν αναγνωρίζει την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία και θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση των Τατάρων της Κριμαίας. Με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Τούρκος ηγέτης έχει ανοικτή πρόσκληση να επισκεφθεί το Κρεμλίνο, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση αναφορικά με τα δικαιώματα των Τάταρων της Κριμαίας.


''Όσον αφορά τη θέση της Τουρκίας για τους Τάταρους της Κριμαίας δεν ειπώθηκε κάτι νεότερο. Ο Ερντογάν στις συνομιλίες με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, οι οποίες πραγματοποιούνται συχνά, διατηρεί την ίδια θέση. Μας είναι γνωστή η θέση της Άγκυρας. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας έχει ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθεί το Κρεμλίνο, πρόσκληση την οποία δεν έχει απορρίψει'', δήλωσε ο Λαβρόφ.

Ο Λαβρόφ ανέφερε επίσης, ότι κανείς δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για το ότι τα δικαιώματα των Τατάρων της Κριμαίας ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας παραβιάζονται στην περιοχή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]