Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Θα συζητήσω με τον Τραμπ την υπόθεση της Halkbank


Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα συζητήσει την υπόθεση της τουρκικής τράπεζας Halkbank με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια των συνομιλιών που θα έχει μαζί του την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, μετέδωσαν σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NTV και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Στις 16 Οκτωβρίου ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στο Μανχάταν απήγγειλαν σε βάρος της τράπεζας κατηγορίες ότι συμμετείχε σε μια πλεκτάνη δισεκατομμυρίων δολαρίων για να παρακαμφθούν οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, σε μια υπόθεση που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ουάσινγκτον.

Οι μετοχές της Halkbank σημείωσαν άνοδο πάνω από 4% μετά τη δήλωση του Ερντογάν.


Μιλώντας επί του αεροπλάνου με το οποίο επέστρεψε από ταξίδι του στην Ουγγαρία, ο Ερντογάν δήλωσε στους δημοσιογράφους πως θα συζητήσει με τον Τραμπ τις εξελίξεις στην επίθεση που διεξάγει η Τουρκία στη βορειοανατολική Συρία. Πρόσθεσε πως θα έχει αύριο, Σάββατο, τηλεφωνική επικοινωνία με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για να «σχηματίσει τη βάση» των συνομιλιών του στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]