Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυμα Ερντογάν για "γενέθλια" ψευδοκράτους


"Θα υποστηρίξουμε την εθνική μας υπόθεση στην Κύπρο"

Μήνυμα για τη συμπλήρωση 36 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την ίδρυση του ψευδοκράτους, απέστειλε στα Κατεχόμενα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο για ακόμα μία φορά, εμφανίστηκε προστάτης των Τουρκοκυπρίων, δηλώνοντας ότι δεν θα αποδεχθεί παραβιάσεις στα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων.

"Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε να τύχουν εκβιασμού, τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, επί των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο", δήλωσε.

"Ως κράτος εγγυητής, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων και θα υποστηρίξουμε την εθνική μας υπόθεση στην Κύπρο", πρόσθεσε ο Ερντογάν.


"Κανείς, ειδικά η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχει το δικαίωμα να μετατρέψει τους Τουρκοκύπριους σε αιχμαλώτους της ελληνοκυπριακής ατζέντας".

Είπε ότι η Τουρκία θα επιδείξει κάθε προσπάθεια για να κυματίζει "περήφανα η σημαία της ‘τδβκ’ στις θάλασσες και τους ουρανούς όπως και στη στεριά¨.

Ο Ερντογάν ανέφερε επίσης ότι η ελληνική πλευρά δεν κατάφερε να υποστηρίξει μια πιθανή πολιτική λύση. "Οι τουρκικές προσπάθειες για μια δίκαιη, βιώσιμη πολιτική λύση για την Κύπρο δεν έτυχε ανταπόκρισης από τη νότια πλευρά", πρόσθεσε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]