Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα, η χώρα των ηλίθιων πρωθυπουργών


Μετά από τον Τζόκερ ήρθε... η Makedonia

Δεν λέει να σταματήσει τις γκάφες η κυβέρνηση.
Μετά από τον τραγέλαφο του Τζόκερ, το Μαξίμου υπέπεσε σε νέο τραγικό σφάλμα.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ να υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος (προφανώς σαν τον Τσίπρα που έπιανε πουλιά στον αέρα) κι έδωσε λύση στο... brand Μακεδονία, όμως πρόκειται για εγκληματικό λάθος.
Όπως αναφέρει το Βήμα
οι δύο προτάσεις που τέθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφορούσαν στις λέξεις «Macedonia» και «Makedonia».
Οι φορείς αναζητούσαν μια λύση που θα βοηθούσε τους καταναλωτές να αντιλαμβάνονται αμέσως ποια προϊόντα ανήκουν στην Ελλάδα και ποια στη Βόρεια Μακεδονία.
Την λύση αυτή έδωσε ο πρωθυπουργός ψάχνοντας στην Google.
Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα», είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως στο σήμα που θα κατοχυρωθεί, η λέξη που θα αναγράφεται μετά το «μ», θα είναι «Makedonia», όπως αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης.

Άραγε ο πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι με την συγκεκριμένη κίνηση επί της ουσίας καταργεί το erga omnes και επιτρέπει στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν σκέτο το «Μακεδονία»;

Εάν δεν το έχει κατανοήσει ακόμη και επιμένει ότι η λύση που έδωσε είναι ευφυής, ίσως κάποιος από τους συμβούλους του να του επισημάνει τον κίνδυνο.

Διαφορετικά τα Σκόπια θα αποκαλούνται «Μακεδονία» με τις ευλογίες του Έλληνα πρωθυπουργού.

Κι άντε μετά να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα.

Θα γελάνε άπαντες μαζί μας.

Τελικά οι κωλοτούμπες έχουν και τις συνέπειές τους...

Τίποτα δεν μένει απλήρωτο...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. "Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα»"


    Φαντασου ποσο εξυπνος εισαι εσυ που βαπτιζεις τον φελλο εξυπνο!!

    Η λεξη Makedonia σε ποια γλωσσα ειναι γραμμενη;

    Προφανως στα ανυπαρκτα greeklish!!

    Αν ο Μ.Αλεξανδρος θεωρειται Μακεδονας, και θελω την ακριβη μεταφραση στα Αγγλικα,τοτε θα

    αναφερεται ως "Μacedonian", καθως ο ορος "Makedonian" ειναι ανυπαρκτος.

    Οποτε, ο Μ.Αλεξανδρος σχετιζεται με την "Βορεια Μακεδονια"!

    Ξεπερασατε στην βλακεια και προδοσια ακομα και τον Κοτζια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάδα, η χώρα των ανθελλήνων πουλημένων στα σκοτεινά ξένα συμφέροντα προδοτών πρωθυπουργών!!! Κανένας δεν φθάνει στην πρωθυπουργία εάν δεν δηλώσει προεκλογικά πλήρη υποτέλεια στα τέρατα της ΝΤΠ και δεν παραμένει στην καρέκλα του εάν δεν υλοποιήσει τα εγκληματικά τους σχέδια μετεκλογικά. Δεν είναι ηλίθιοι οι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, είναι κατευθυνόμενες εντεταλμένες μαριονέτες και έχουν πλήρη επίγνωση των πράξεών τους, αφού βεβαίως απολαμβάνουν την ματαιοδοξία της πρόσκαιρης φήμης και καρέκλας μαζί με χοντρούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους για τίς υπηρεσίες που προσφέρουν στην παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάδα δεν είναι γι' αυτούς Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ, είναι ΜΌΝΟΝ το πεδίο εκμετάλλευσής τους για τα προσωπικά τους ωφέλη παράλληλα με την υλοποίηση των αθλίων σχεδίων των σκοτεινών κέντρων του πλανήτη. Θα είμαστε αφελείς εάν τους θεωρούμε ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ψηφίζει τους πρωθυπουργούς;Επομένως η χώρα των ηλίθιων πρωθυπουργών ή των ηλίθιων κατοίκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει το σοβαρό αλλά αναπάντητο με ισχυρές αποδείξεις ερώτημα, εάν πλέον στο δυτικών συμφερόντων προτεκτοράτο Ελλαδιστάν όντως ψηφίζονται οι ΔΗΘΕΝ "εκλεγμένοι" πρωθυπουργοί και τα κομματά τους και οι ευρωβουλευτές τους Η΄ αυτοί εκλέγονται με μαγειρεμένα αποτελέσματα από την SINGULAR LOGIC των Ρότσιλντ & Σόρος και επιβάλλονται στους ιθαγενείς νεοέλληνες ως ΔΗΘΕΝ αποτέλεσμα δημοκρατικών εκλογών.

      Διαγραφή
    2. @ Λεωνιδα,

      Το πρωτο σοβαρο ερωτημα ειναι ποσοι ελληνοποιημενοι αλλοδαποι αποτελουν μερος του

      εκλογικου σωματος.

      Το δευτερο σοβαρο ερωτημα ειναι γιατι τα ποσοστα των κομματων δεν σχετιζονται με το

      συνολικο ποσοστο που συμπεριλαμβανει αποχη/ακυρα/λευκα.

      Διαγραφή
  4. Αυτο ειναι σιγουρο Λεωνιδα .Κ η S.Logik μαγειρευει φουλ κ κατα...παραγγελια των πολιτικαντηδων κ.ο.κ. κ τα αποτελεσματα δεν ειναι επι του συνολου των ψηφοφορων. Αναζητειται ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]